דלקות פרקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקות פרקים
    גילה
    26/01/2009

אחייני בן 13, לפני יותר משנה היתה לו דלקת פרקים בקרסול, ולפני כחודשיים הופיעה שוב דלקת ברגל (במקום אחר) הוא טופל ע"י אורטופד באנטיביוטיקה אנטי דלקתית ב-2 הפעמים. אך הפעם האחרונה לא עזרה וניראה כי אף החמיר. הוריו מנסים לקבוע תור לרופאים אחרים אך התורים רק בעוד כחודשיים. 1.האם לדעתך אורטופד אמור להיות מעורב או שעלהם לפנות לרמאוטולוג? 2.מכל מה שקראתי באינטרנט אני מבינה שמדובר במחלה כרונית, האם עלינו לצפות שבעתיד המחלה תחמיר? או שמדובר במחלת ילדים שתחלוף?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקות פרקים

הוספת תגובה

• מזי

ד``ר יונתן בוטבול
    26/01/2009

מזי היקרה
    אני בהחלט חושב שיש מקום לפנות גם לראומטולוג ילדים, חלק מהחולים הראומטים מתחילים את דרכם הרפואית אצל אורטופדים עד שמתברר שמדובר בבעיה ראומטולוגית.
    לגבי האם המחלה תחמיר או לא והאם תחלוף קשה לי לענות בלי לעשות מספר בדיקות דם ובדיקה גופנית כדי לראות האם מדובר בדלקת פרקים, מאחר ובמידה ומדובר בדלקת פרקים של הילדות ישנם מספר סוגים ולכל אחד הפרוגנוזה שלו.
    ד"ר בוטבול יונתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו