מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום...בר13/08/2009
אני בת 19 ומגיל קטן יש לי כאבים בעצמות..בכל המפרקים.. כמו התכווצות.. וכל המפרקים קפואים כאילו מקור... אני נוגעת איפה שכואב והמקום קר....... וככה יכול לכאוב לי שעות ואני לא יכולה לתפקד עד שאני לא מחממת את האזורים שכואבים... במים חמים מאוד... או במגבת רטובה וחמה ומכסה את המקומות... מדי פעם שאני ישנה ומתעוררת זה מופיע לי ואני מתכסה גם אם חם לי אני ממש מתכרבלת ומזיעה עד שזה עובר לי ...זה קורה לי מס פעמים בחודש...משהו כמו פעמיים שלוש ויש חודשים שיותר........ בילדות הלכתי לבדיקה פעם אחת והרופא אמר לי שזה ''כאבי גדילה'' שיש אנשים שגודלים ולא מרגישים ויש אנשים שמרגישים שגודלים וזה מלווה בכאבים.. ..נשמע מוזר...
אין לי מושג מזה המונח הזה שאמרתי לאנשים אף אחד לא שמע על זה...
ונכון להיום אני בת 19 ואני מטר 63 כבר מגיל 15 לא גבהתי..ולא גדלתי נשארתי איך שאני אז איך ייתכן שזה כאבי גדילה..אם יש דבר כזה...
זה ממש במפרקים של הרגליים והידיים... אפילו באצבעות ...
יש לך מושג מה זה יכול להיות???...והאם יש סיבה לדאגה..?
והאם זה יכול להיות כאבי קור כי אני דיי רזה הBMI שלי הוא 17 אני שוקלת 40 קילו וגובהי הוא מטר 63 ....אם זה יכול להועיל ...למרות שזה קורה לי גם בימים מאוד חמים ואפילו בקיץ יש לי כאבים ...
אודה אם תוכל לעזור לי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בר שלום
ד``ר יונתן בוטבול16/08/2009בר שלום רב הכאבים שאת מתארת אינם מתאימים לכאבי גדילה כמו גם גילך, לגבי הכאבים יש לבדוק האם הכאב מופיע תמיד באותו מיפרק או במיפרקים שונים וכן יש להעריכו בזמן כאב על מנת לראות נפיחות או נוזל במיפרק, כמו כן בבדיקה גופנית יכולים להיות דברים נוספים היכולים לסייע באבחנה וכן מספר בדיקות דם שיכולות לעזור באבחנה , אני מציע שתיפני לרופא המשפחה שלך ובמידה והוא מוצא לנכון להיבדק ע"י ראומוטולוג .
יום טוב
ד
,ר בוטבול יונתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)