ילדה בת 3.5 כאבים ברגל ימין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה בת 3.5 כאבים ברגל ימין
    אילן
    27/12/2009

לפני שבועיים הילדה התעוררה בבוקר והתלוננה כי רגל ימין כואבתבאיזור השוק וכף הרגל ( הילדה לא הצליחה לדרוך על הרגל מכאב) במיון הילדה עברה סידרת בדיקות ( דם ,אולטרסאונד) והרופא אורטופד לא מצא דבר ושיחרר אותנו להמשך מעקב מול קופ"ח.
    לפני כשבוע הילדה התלוננה כי הכאב חזר באותה עוצמה , הילדה נלקחה שוב לרופא והופנתה לצילום ובדיקות דם חוזרות אך עדיין רופא האורטופד לא מצא דבר מלבד כמות לימפוציטים גבוהה מהנורמה - הומלץ לנו לפנות לראומטולוג לצורך המשך טיפול , בניסיון לקביעת תור בביה"ח שניידר נאמר לנו שלא ניתן לקבוע לפני חודש אפריל - אני ממש חושש להידרדרות המצב ( בפרט לאחר שקראתי היום מאמרים וכתבות בענין מחלות פרקים וכדו') , האם כדאי שאפנה באופן פרטי ? האם לאור התוצאות שלכאורה ניראות תקינות אין לי ממה לחשוש ? האם עצם העלמות התופעה למס' ימים וחזרתה מחדש מעיד על איזשהי מחלה ?
    אנא ייעצו לי מה לעשות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה בת 3.5 כאבים ברגל ימין

הוספת תגובה

• ילדה בת 3.5 כאבים ברגל ימין

פרופ` יוסף עוזיאל
    27/12/2009

שלום רב
    האם היא נבדקה בעת אירוע הכאב?
    מה משך הכאב?
    אם בין התקפי הכאב היא ללא תסמינים קרוב לודאי כי אין דחיפות
    בכל אופן יש מרפאות ראומטולוגיות לילדים במרבית בתי החולים עם זמינות תורים טובה יותר ותוכלי לנסות לפנות
    בברכה
    פרופ' עוזיאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו