מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הנוך שנליין פורפורהגלית סודרי17/02/2010
בוקר טוב .
הבן שלי בן 7.בתקופה האחרונה הרבה דלקות גרון , אוזניים,מחלת הנשיקה,ולפני שלושה שבועות אפתות קשות בכל הפה מלווות בחום גבוה שנמשך 8 ימים. בשבת בבוקר קם ,לא יכול לדרוך על הרגל,ראיתי נקודות אדומות.(לבת הגדולה שלי היה הנוך שנליין פורפורה כשהיתה בגילו,מלווה בבצקת במעי ,טופלה בקורטיזון ומאז עברו 8 שנים והכל בסדר) לכן חששתי שזו אותה המחלה.בבית חולים אישרו שמדובר באותה המחלה.אצלו זה מלווה בבצקת בכף רגל שמאל.בצקת בכף יד שמאל.הוא לא מסוגל ללכת בכוחות עצמו.כל בדיקות הדם ובדיקות השתן תקינות.שלשום התלונן על כאב בטן , הקיא , היינו בבית חולים ונתנו רק נורופן וזה חלף. אתמול בערב אפילו הצליח ללכת 10 דקות בשכונה . הבוקר קם , הבצקת שהיתה ברגל שמאל חלפה, אבל עכשיו יש בצקת בברך ימין , לא יכול ללכת שוב , הבצקת בכף יד שמאל קיימת ובנוסף יש בצקת בכף יד ימין - חדש מהבוקר .
רציתי להתייעץ ולשמוע את חוות דעתך , האם זה נורמלי משך הזמן ? כבר עברו 5 ימים.
האם זה נורמלי שהבוקר קם ומה שהיה ברגל שמאל עבר ועכשיו חזר שוב לרגל ימין ? ומהבוקר כף יד שמאל התנפחה ??? ושוב לא יכול ללכת .
אני מודאגת .
תודה , גלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנוך שנליין פורפורה
פרופ` יוסף עוזיאל17/02/2010לגלית שלום
זה מהלך אופייני של הנוך שונליין עם תנודות מיום ליום. פרדניזון ניתן בד"כ למעורבות מעי משמעותית.
יש לעקוב בצורה הדוקה על ידי רופא הילדים או במסגרת אשפוזית או אמבולטורית לפי מצבו
פרטים נוספים אודות המחלה תוכלי למצוא באתר פרינטו
איחולי החלמה מהירה- למרות שהתקף יכול לארוך גם 2-3 חודשים
בברכה
פרופ' עוזיאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)







.jpg)
(1).jpg)