חשד ללופוס-ילדתי בת 13 וחצי.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשד ללופוס-ילדתי בת 13 וחצי.
    תורגמן רחל
    14/03/2011

ביתי יובל בת 13 וחצי.בעקבות פריחה אדומה על הפנים ועור שומני מאד ניגשה לרופא עור שאבחן זאת כסבוריאה.לא הייתי רגועה וניגשתי לרופאת המשפחה אשר ברגע הבחינה שהפריחה היא בצורת פרפר.מיד נגשנו לבדיקות ולהלן תוצאותיהן:
    ישנה ירידה בכדוריות לבנות.
    בדיקת אימונולוגיה:אנטינוקליר ab ילדים ספקלד:1/160 משמעות קלינית בילדים החל מטיטר 1/40.c3 c4בנורמה:93,16.

בפנים אנו מטפלים במשחות ותרחיף קלמין.יובל סובלת מכאבי ראש ,בחילות ,כפות ידיים אדומות וכחולות .ב us -לא נמצא ממצא פתולוגי הודגמו כליות לא סימטריות.

אני מודאגת מאד עדיין אין לי תור זה הזוי התורים ביוני.אנא תן לי כיוון אני מדימונה מוכנה להגיע לכל מקום בארץ אנא אמור לי שתוצאות אלו אינן מעידות חס וחלילה על מחלה זו.

אודה מראש,רחלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חשד ללופוס-ילדתי בת 13 וחצי. - תגובה

פרופ` יוסף עוזיאל
    15/03/2011

שלום רב
    אבחנה נקבעת על סמך מיכלול תסמינים ובדיקות מעבדה
    חזרי לרופאת המשפחה שחשדה- יש להשלים בדיקות נוספות- תפקודי כבד וכליה, בדיקת שתן כלית ואיסוף לחלבון נוגדנים עצמיים נוספים.
    במרבית המרכזים בארץ יש ראומטולוג ילדים ואורך התורים קצר הרבה יותר מזה שאת מתארת
    בברכה
    פרופ' עוזיאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לאבחנה

תורגמן רחל
    15/03/2011

פרופ' עוזיאל שלום !
    תודה על תשובתך המהירה .
    השכלנו ונפעל על פי עצתך.

בברכה משפ' תורג'מן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו