מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קצב השמנה לא נורמליגל05/11/2010
ביתי בת 6 גובה 125 שוקלת 40 ק"ג . משנולדה כל הזמן עולה בקצב מדאיג . גם כשמגבילים בכמויות ממשיכה לעלות. בחצי שנה האחרונה עלתה 6 ק"ג. היא לא אוכלת יותר מילדים אחרים שאני מכירה וכל הזמן עולה. כל הבדיקות שביצענו תקינות. אני לא דואגת מהמשקל כמו שאני דואגת שהוא לא נעצר וממשיך לעלות בקצב מדאיג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קצב השמנה לא נורמלי - תגובה
ענת מטיאש07/11/2010שלום רב
יש סיבה לדאגה הקצב מהיר מדי
עליה ללכת לדיאטנית ,להוריד שתיה מתוקה ולעשות מעקב כלכלה אשמח לעזור לך באופן אישי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
גל17/11/2010היינו אצל 2 דיאטניות והיינו בשניידר אצל רופא ודיאטנית.פעלנו לפי התפריטים ולא ראינו שום שיפור. אולי היא לא עלתה בקצב כזה אבל היא המשיכה לעלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפריט תינוקת בת 10 חודשיםמירב04/11/2010
שלום,
ביתי בת 10 חודשים ושוקלת כ 8.6 ק"ג.
כל הזמן אומרים לי שהיא רזה מדי ( יש לה ריפלוקס)/
השאלה שלי האם התפריט היומי שלה תקין או שהוא דל וצריך לשפר אותו.
התפריט:
בבוקר ב-7 : 240 מ"ל תמ"ל (אינפמיל)
ארוחת 10- בננה ותפוח ( טחון בבלנדר )
ביניים: עוגיות בייבי ביס או במבה
ארוחת צהריים: מרק ירקות+ הודו ( בטטה, גזר, תפוח אדמה, קישוא,) + דייסת שיבולת שועל -- הכל תחון בבלנדר ( כמות שלך 220 ג"ר בערך)
ארוחת 4: סקי קטן או שוב תמ"ל 240 מ"ל ( תלוי מה מעדיפה.)
ב9 -8 לפני השינה: תמ"ל 240 מ"ל.
אודה לתשובתכם :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפריט תינוקת בת 10 חודשים - תגובה
ענת מטיאש07/11/2010שלום
א. סביר
ב. לא לערב בשרי עם דיסה, לתת מנה גדולה יותר של בשרי
ג. לתת ארוחת ערב ,גבינה,ירקות,טחינה וכו'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביציםלימור02/11/2010
שלום
אשמח לדעת האם זה בסדר שילדים בני 5, 7 אוכלים חביתה כמעט על בסיס יומיומי
( נניח 4-5 פעמים בשבוע). האם זה יותר מידי ? יש צורך להגביל אותם ? אציין כי הילדים רזים וגבוהים יחסית לגילם. האם יכולה להיווצר אצלם בעיית כולסטרול בגלל זה ? בד"כ תזונתם מאוזנת.
תודה רבה מראש, לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביצים - תגובה
ענת מטיאש07/11/2010הי
אין בעיה ביצה אחת ליום .מה שחשוב זה שאין קשר בין כולסטרול לביצה אז אל חשש ובמיוחד אם הם רזים ופעילים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםמיטל01/11/2010
שלום לכן.
מהי כמות התזונה המומלצת (ערכים תזונתיים) לילדה בריאה בת שנתיים וחצי.(ביום)
הרבה תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
ענת מטיאש07/11/2010מה הכונה ערכים תזונתיים אוכל לכתוב לך כמה מכל קבוצת מזון למשל לפחות 6מנות מקבוצת פףחממות ,3 ירקות ,2 פירות 8 כוסות מים ,3 מוצרי חלב 2 שומן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונת פעוט בן שנתייםהדס25/10/2010
שלום, בני בן שנתיים, שוקל 11 קילו. בשעה שש וחצי בערב לערך הוא אוכל ארוחת ערב שכוללת לחמניה עם ביצה קשה וגבינה / לחניה עם קוטג' / חביתה מקושקשת עם לחם וירקות. בשעה שמונה בערב אנו מקלחים אותו, נותנים בקבוק סימילאק ושולחים למיטה. בלילות האחרונים, כאשר אני מכניסה את בני למיטה הוא מקיא את החלב עם ארוחת הערב שקדמה לה. חשוב לי לציין שהוא מעט מקורר, ולעיתים מקיא ליחה במשך היום.
האם אני מעמיסה עליו יותר מידי אוכל? האם פיתח רגישות לחלב?
אני ממש אובדת עצות, ורוצה לדעת כיצד כדאי להתנהל בלילה.
בתודה, הדס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונת פעוט בן שנתיים - תגובה
ענת מטיאש28/10/2010שלום
אל תתני לו את הבקבוק ללילה זה מדי סמוך לארוחת ערב. חכי תראי אם יש הקאות .אם זה נפתר בסדר.אם עדין יש הקאות תנסי בלי מוצרי חלב כלומר על בסיס סויה ותראי אם הוא לא מצונן או שוללת וירוס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטמין D בפעוטותדפני25/10/2010
שלום
לאחרונה אני שומעת על חסרים בויטמין D בפעוטות ובילדים.
בתי בת השנה ועשר נחשפת לשמש מעט, היא צורכת כשני בקבוקי תמ"ל עם דייסה ביום ואוכלת מוצרי חלב. כמו כן, מקבלת תוסף תזונה של אלספה אומגה 3 kids (סירופ בטעם פירות טרופיים)
האם יש צורך בתוספת של ויטמין D בטיפות ואם כן כמה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטמין D בפעוטות - תגובה
ענת מטיאש28/10/2010שלום
בתזונה שלה יש מספיק .אני הייתי עושה בדיקת דם לגילוי חסר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה.לירון.23/10/2010
היי,קואים לי טלי ואני בת 11.8 (בת מיצווה בדצמבר) אני שוקלת 34 והגובה שלי הוא 1.44 אני שמנה ?
הינה תמונה שלי רק בישביל המחשה:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממש לא
אביבה24/10/2010את נראית נפלא.
תשמרי על עצמך תאכלי נכון ותעשי כושר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאמת ? את בטוחה שאני לא שמנה ?
לירון.26/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה. - תגובה
ענת מטיאש28/10/2010שלום טל
ממש לא.את משקל תקין לגובה וכדאי מאד שתאמיני בזה.אחרת זה מסוכן להתפתחות הפרעות אכילה דיאטות שונות.חשוב לאכול מאוזן בגיל ההתבגרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטה לילדה בת 10.5אורנה22/10/2010
ביתי בת 10.5 ושמנה לגובהה. הרגליים אמנם לא שמנות אבל הידיים וכל האיזור מהעל טוסיק ומעלה כולל פנים. ההשמנה קריטית בשנים האחרונות עד כתה א' היא היתה בסר ולקראת סוף כתה א' החלה השמנה שלא מפסיקה. היא אינה רוצה ללכת לדיאטנית. האם יש דיאטה שאני יכולה לעשות לה בלי להזיק לה? הגוף הרי עדיין גדל ומתפתח.
אשמח לקבל תשובה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטה לילדה בת 10.5 - תגובה
ענת מטיאש28/10/2010שלום
מדוע אינה רוצה לדיאטנית זה בסך הכל לימוד הרגלי אכילה נכונים
בכל מקרה את יכולה להגביל לה את צפקבוצת הפחממות בערב,פחות לחם או פסטה אבל אני הייתי משכנעת אותה שוב..או מנסה לקבוצה של הרגלי אכילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל תודה על תגובתך
אורנה28/10/2010היא לא מוכנה בשום אופן ללכת לקבוצה או לדיאטנית. היא אמרה שתוריד ממתקים שזה לא ממש נראה לי יעזור הרבה. אנסה להוריד לה פחמימות מה אפשר לתת לה שישביע אותה במקום פחמימות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונה לילדה בת 7תמר21/10/2010
שלום רב,
ביתי בת 7, ילדה מקסימה חברותית ואהודה.גובהה כ - 1.07 ומשקלה 18 ק"ג.
מאז ומתמיד לא אהבה לאכול והיתה בררנית.
לבית הספר היא לוקחת טוסט עם לחמניה +קטשופ+גבינה צהובה.
בצהריים בבית אוכלת רך פסטה,לעיתים גם אפונה וגזר גמדי.אינה מוכנה לאכול בשר כלשהוא.
בערב אוכלת ביצה בצורות שונות וגבינה לבנה.
אינה אוכלת פירות וירקות.
לאחרונה אני מרגישה שנושא האוכל גורם למחלוקות רבות ביננו.איך לפעול בהמשך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה עדיין אין תשובה?
תמר28/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזונה לילדה בת 7 - תגובה
ענת מטיאש28/10/2010שלום
חשוב לגוון את המאכלים ולשכנע אותה לאכול עוף או בשר אחרת יהיה חסר ויטמין בי 12
אשמח לעזור לך ,זו ההתמחות שלי ענת מטיאש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לשתייה חמה+חטיף קל לבוקר לילדטל20/10/2010
בגן של בני בן-4 התחילו לתת תה ממותק בבוקר+ עוגיה בהיגעם לגן (לפני ארוחת 10). לא נראה לי מתאים להתחיל כך את היום!
שאלתי, איזה תה צמחים מומלץ לתת לילדים בבוקר להתחלת היום בצורה מאוזנת(לא אלרגני) ומה מומלץ לצרף ליד?
אני חשבתי על מים עם נענע / למון גראס/ לימונית ממותק מעט+ קרקר עם קמח מלא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה לשתייה חמה+חטיף קל לבוקר לילד - תגובה
שרית עטיה-שמואלי30/10/2010הי טל
בעיקרון - לא כל כך מומלץ לתת תה צמחים לילדים .
נסה להציע כוס חלב חם או פשוט להקדים את ארוחת הבוקר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ילד בן 9 - השמנת יתריעל19/10/2010
יש ל ילד בן 9 עם השמנת יתר.מסרב לאכול ירקות. אוכל פירות. כל הניסיונות להוציאו לחוג ספורטיבי או פעילות של הליכה, משחק עם חברים בחוץ וכיו"ב מלווה בוויכוחים.
לא אוכל חטיפים ומעט מאד ממתקים. שותה בעיקר מים.התחיל עכשיו ריטלין.מה כדאי לעשות? אמרו לנו שקרוב לוודאי שירד במשקל עם הריטלין.
איך משכנעים לעשות פעילות(אנחנו עושים) ולאכול יותר בריא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד בן 9 - השמנת יתר - תגובה
שרית עטיה-שמואלי30/10/2010יעל
לעיתים קבוצות הרגלי אכילה המיועדות לילדים מתאימות במצבים אלו. נסי להציע לו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילד בן 9 - השמנת יתר - תגובה - תגובה
ענת מטיאש30/10/2010הי אשמח לעזור לך בענין הקבוצות ,מחקרים מוכיחים כי קבוצה של ילדים בגיל הזה מצליחה לשפר את שינוי הרגלי אכילה יותר מאחד על אחד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ילדה גדולהmamy19/10/2010
שלום,
בתי בת 3.5, גובהה 114 ס"מ ומשקלה 24. נולדה 4.300. תמיד אהבה לאכול-יוגורט, גבינות, בשר, ירקות- אוהבת הכל (וכמובן גם מתוקים). בבית אנחנו מקפידים על ארוחות מסודרות, בלי הרבה נשנושים (אולם איננו מונעים זאת לחלוטין, ויוצא שהיא אוכלת משהו מתוק או חטיף אחת ליומיים שלושה..). היא החלה גן חדש, והגננת התקשרה לומר לי שהיא אוכלת הרבה (בבוקר 4 חצאי כריכים+ירקות) וגם בצהרון תמיד מבקשת לפחות 3 פעמים תוספת. היא שאלה אותי אם להגביל לה את הארוחות... קצב העלייה במשקל שלה לא עלה ודי יציב לאורך השנים, וגם בהסתכלות עליה לעומת ילדים אחרים היא לא נראית שמנה.. היא פשוט נראית גדולה (בערך ראש משאר הילדים). היא חיונית, נמרצת, חזקה, אוהבת לרוץ ולקפוץ ומאוד מפותחת מוטורית, וקוגניטיבית. האם עליי לדאוג בנוגע לאכילה שלה? האם יש להגביל אותה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילדה גדולה - תגובה
שרית עטיה-שמואלי30/10/2010הי
נקודה אחת על העקומה אינה נותנת מספיק מידע , אך מצד שני את כותבת שהיא תמיד היתה גדולה יותר.
אז לכו עם תחושת הבטן שלכם , המשיכו לשמור על הרגלי אכילה נכונים ועל סביבת אכילה בריאה.
זכרו את חלוקת האחריות , אנו ההורים אחראים על מה מוגש , באיזו צורת בישול ומה שיש כשפותחים את המקרר , הילדים הם האחראים היחידים על הכמויות.
למרות שזה קשה , נסו להשאיר בידיה את האחריות לכמויות האכילה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא אוהב לאכולדלית18/10/2010
שלום,
הבן שלי עוד מעט בן 5. הוא רזה מאוד, לא אוהב לטעום דברים חדשים, יש דברים ספורים שאוהב, כמובן שאוהב ממתקים וחטפים. בגן אוכל את מנת הבשר- אבל מעט מאוד, כמעט לא אוכל תוספות, ירקות אוכל מעט מאוד. יש לנו המון התעסקות ווויכוחים סביב האוכל.
בבית בשגרה יש ארוחת ערב משותפת, בה מציעים ארוחה עשירה (חלבית). אני משתדלת לפחות שעה לפני ארוחת הערב לא לתת אוכל. אם רוצה קינוח (יוגורט או צ'יריוס), "מכריחים", אותו לאכול כמה דברים אחרים שבוחר בעצמו.
שאלתי היא- האם הוא אוכל מספיק לגילו בשביל לגדול? איך להפסיק את כל נושא הוויכוחים, כי אני מרגישה שזה גורם להיפך מהרצוי, אבל אחרת הוא לא אוכל...
תודה רבה, דלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא אוהב לאכול - תגובה
ענת מטיאש28/10/2010אם הו א אוכל מכל קבוצות המזון והמשקל תקין לגובה והוא בריא אז אין מה לגוון זה בסדר צריך לתת לילדים את הטעם שלהם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא אוהב לאכול - תגובה
ענת מטיאש28/10/2010אם הו א אוכל מכל קבוצות המזון והמשקל תקין לגובה והוא בריא אז אין מה לגוון זה בסדר צריך לתת לילדים את הטעם שלהם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משקל תקין לבת שנתייםאילנה18/10/2010
שלום, בתי בת השנתיים שוקלת בערך 12.5 ק"ג, נאמר לי בטיפת חלב שהיא נמצאת באחוזון 70. אותי אישית זה קצת מדאיג, הילדה נראית קצת שמנמונת (יש מה לתפוס) אבל לא בצורה חריגה. יש לציין במסגרת הגן ושם כפי שנאמר אוכלת טוב (למרות בהיא מאוד בררנית באוכל). לו"ז אחרי הגן:
17-17.30 קורנפלקס עם חלב או משקה בוקר (חצי בקבוק) או אקטימל. לפעמים פרי או בכלל לא אוכלת
19.00-19.30 דייסת קוואקר או חביתה או מרק
20.30-21.00 תמ"ל 240CC ללא תוספות (לא אוהבת דייסות בתמ"ל)
באמצע הלילה מתעוררת לאכול עוד 180CC. אם לא אכלה א.ערב מסודרת אז יכולה להתעורר פעמיים בלילה לאכול
השאלה מה עושים כדי לגמול אותה מאכילת לילה? כי לשכנע אותה לאכול כשהיא לא רוצה זה בלתי אפשרי, אם היא אמרה לא זה לא!!!
ומה לעשות על מנת לעצור את העליה במשקל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממתינה לתשובה!
אילנה20/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה מתעלמים ממני??
אילנה21/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לוקח כל כך הרבה זמן לענות??
אילנה22/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשקל תקין לבת שנתיים - תגובה
ענת מטיאש28/10/2010שלום רב
חשוב לתת ארוחת ערב בשעה 19 במקום עוד דיסה לתת חלבונים כמו ביצה אבוקדו גהבינה סלט ירקות גם בשעה 16 לתת פרי ולא עוד קורנפלקס יש לזכור שהיא אחראית על הכמות ואת על ההגשה של המזון אם תגישי לה פחות פחממות אז לא תעלה במשקל יותר מדי כמו כן אכילת לילה לאט לאט תגמל אם תהיה שבעה במשך היום ניתן לשלב תה צמחים ולא דיסה בלילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיפהמישהיא17/10/2010
אני בת 14 ושוקלת 68 ואני רוצה להרזות ב 10 קילו בחודשיים מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיפה - תגובה
ענת מטיאש28/10/2010הקצב מדי מהיר אסור לרדת בחודשיים כל כך הרבה אבל אני ממלחיצה לך ללכת לדיאטנית לעשות תפריט מסודר אשמח לעזור לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)