מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אולי אתם תושיעורבן05/09/2011
בן 60,בד"כ בריא,למעט סינוסיטיס כרוני.
רגישות לפנצילן.
אלרגיה לקרדיט אבק הבית.
מאובחן כבעל IBS (מלווה בעצירות)
HYPERLIPIDEMIA
לפני כחודשיים ,עם הופעת הסינוסים, הטינטון וכאבי הראש (לחץ מזק בחלק הפרונטאליים),קיבלתי מרופא א.א.ג. :
"טלפסט" ו-"אומיס". התרופות לא הועילו.
מצב הלחץ בראש החמיר (כל תזוזת עיניים מחמירה את הלחץ)ולפני 3 שבועות פניתי למיון א.א.ג,.גם כאן הרופא לא מצא משהו חריג, ונתן לי DALACIN .
כאב הראש שכח לפרק זמן קצר, ומזה כשבועיים המצב קטסטרופאלי!.(משתדל לשכב רוב הזמן).
בשלב זה ביצעתי בדיקות דם (תוצאות להלן),,מתוך חשש שהאנטיב. החלישה את מערכת החיסון.,או, הזיקה לכבד(או גורם אחר במע. העיכול).
אגב: 1. אותו סוג כאבי ראש קורה לי כשמשהו לא בסדר ביציאות.
אהיה אסיר תודה אם תפצחו הקושיה: האם בדיקות הדם מצביעות על הקשר בין כאבי הראש העזים,לבין :הסינוסים/אנטיב., או בעייה במער. העיכול. ובכלל : חשד לכל בעייה הקשורה לנושא.
להלן כל התותאות (היחידות-כמקובל ב"כללית"):
Glucose – 79
Creatinine- 0.74
Uric acid – 5.0
Sodium – 143.2
Potassium – 4.70
Calciu – 9.30
Protein-total - 6.9
Albumin – 4.5
Colesterol – 241.4
Triglycerides- 141
Chol-hdl - 47
Chol-ldl - 166.4
Non-hdl chol - 194
Bilirubin-total-0.7
Bilirubin-direct- 0.12
Got(ast)) - 19
Gpt(alt) - 3
Alk phosp.- 69
Ldh - 344
Wbc - 4.3
Rbc - 4.59
Hb - 13.6
Hct - 42.3
Mch - 29.6
Mchc - 32.2
Rdw - 13.4
Mcv - 92.2
Neut% - 57.2
Lym% - 30.9
Mono% - 7.9
Eos% - 3.5
Baso% - 0.5
Neut.abs - 2.5
Lymp.abs - 1.3
Mono.abs - 0.3
Eos.abs - 0.1
Baso.abs - 0.0
Plt - 182
Mpv - 12.0
Esr - 2
Tsh - 3.34
Vitamin B12 - 158
Psa - 0.786
c-rtive prot. – 0.11* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולי אתם תושיעו - תגובה
ד''ר אבישי אליס07/09/2011סינוסטיס גורמת לכאבי ראש
הפתרון בידי רופאי אאג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפייה לתגובה רצינית
רבן11/09/2011ד"ר אבישי הנכבד.
ניתן היה לצפות לתגובה אוהדת יותר ,למייל כה ארוך,המציג מספר בעיות (ושלקח כשעה לכותבו).
רופא א.א.ג.,לאחר שלא מצא משהו חריג בבדקותין (גם בעבר,אצל רופא מומחה, התגובה היתה זהה),הפנה אותי לבדיקות: נוירו,אורטופד,מעבדת שינה. בכולם ב.מ.פ.
לכן,אודה אם תתייחסו לנושא ביתר כובד ראש :
למשל: קשר בין מער. העיכול [-] לחץ בראש?. (במיוחד לאור לקיחת כמות מכובדת של אנטיביוטץ? ,ואולי כיוון אחר?
תודה -בני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפייה לתגובה רצינית - תגובה
ד''ר אבישי אליס24/09/2011מכובדי
אינך מצפה לפתרון בעיות כה מורכבות באינטרנט,
לכך נועדה פגישה והערכה מסודרת עי רופא.
זו הדרך הנכונה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני דווקא כן הייתי מצפה,למה לא?
הילה26/09/2011וכמובן שד"ר אני מעריכה ומודה לך מאד על כל העבודה שאתה עושה פה וטורח ועונה לכולם,יישר כוח אמיתי!
אני לא רואה סיבה שאי אפשר לענות על נושא רציני/מורכב דרך האינטרנט...
מקסימום מדובר ביותר הקלדות במקלדת כי התשובה ארוכה (-:
ותמיד אפשר לסיים ב: "אין באמור להחליף המלצה רפואית ועליך לפנות לרופא X כדי לאבחן את הבעיה לעומק"
בברכת שנה טובה,
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני דווקא כן הייתי מצפה,למה לא? - תגובה
ד''ר אבישי אליס27/09/2011צר לי, אך ברפואה ע"פ תפיסתי אין קצורי דרך
ולכן אין תחליף להערכה ובדיקה עי רופא פנים אל פנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)