מידע רפואי
פורומים
- אולטרסאונד בהריון, שקיפות עורפית
- רפואה משלימה, רפואה אלטרנטיבית
- שיקום לב
- איפור וטיפוח
- בנות, העצמה נשית
- תמיכה בדיאטה
- עזרה ראשונה, החייאה, בטיחות
- נפרולוגיה, לחץ דם, מחלות כליה ילדים, הרטבת לילה
- תרופות סבתא
- דלקות והפרשות באברי המין - גברים ונשים
- פדיקור
- קונדילומה, פפילומה, קוניזציה
- חרדה חברתית
- תזונה בהריון
- פטרת ציפורניים
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר עדי אדר
מומחה לנוירולוגיית ילדים דר` עדי אדר הינו מומחה לנוירולוגיה והתפתחות הילד, כיום מנהל את מכון אדר , מכון ארצי לאבחון הפרעות קשב וריכוז, נירולוגיה ילדים. מכון אדר זכה גם השנה בסקר שביעות רצון של כללית מושלם. כמו כן תחומי העיסוק של דר` אדר כוללים כאבי ראש, הפרעות תנועה, טיקים.
- בדיקות דם ומשטח מיקרוסקופי remarksמירי03/04/2009
שלום
אני בת 30 ומזה כ-3 שנים סובלת מאנמיה ההמוגלובין שלי הגיע ל-7,5 ferritin-פחות מ-2.0 ו iron 11 עד לפני חודשיים, לאחרונה(חודש אחרון)טופלתי ב-venofer
בתוצאות בדיקת דם אחרונה בנוסף לתוצאת רגילות הופיע גם תוצאות משטח מיקרוסקופי remarks
היתי רוצה לקבל הסבר מה זה בעצם אומר ובמידה וישנו צורך בטיפול מה היא ההמלצה? מצ"ב תוצאות הבדיקה האחרונה
תודה
WBC-Leucocytes 8.3 10*3/micl
RBC-Red Blood Cells 5.53 10*6/micl
Hemoglobin 11.0 g/d
Hematocrit 37.0
MCV-Mean Cell Volume 67 fl
MCH-Mean Cell Hemoglobin 19.9
MCHC-M.Cell Hb cont. 29.7
RDW-Red Cell Distri.Width 29.0
Remarks- ANISOCYTOSIS- HYPOCHROMIA- POIKILOCYTES
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למירי
ד''ר אופיר אביזהר05/04/2009בנשים צעירות הסיבה העיקרית לאנמיה היא המחזור החודשי. אם הדימום מוגבר כדאי לוודא עם גינקולוג שאין בעיה שם.
POIKILOCYTES - אלה תאים "לא סדירים" שאם הם במידה רבה יכולים להעיד על בעיה אחרת כמו חוסר ויטמינים ( חומצה פולית , B12) או בעיות בדרכי עיכול כמו צליאק ועוד. כדאי להתייעץ עם רופא המשפחה, ואם זה לא מספק עם המטולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברזל-בדיקת דם תוצאה גבוהננועה11/09/2023
שלום רב.
בבדיקת דם יצא שיש לי ערך ברזל 161 וזה גבוה מהערך.אני בת 29 בריאה.מה זה אומר?
שאר הבדיקות גם תקינות.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - קלמנרבין לפני בדיקות דםי08/09/2023
האם יש בדיקות דם מסוימות שלפניהן צריך להפסיק ליטול קלמנרבין כשבוע לפני?
בדיקות דם של:
Antinuclear ab
Cretanine
Cbc
Tsh
Lipid profile* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - בדיקת שתן- גיל 68נגה05/09/2023
MICROALBUMIN/CREAYלא ניתן לחישוב NA
CREATININE-USAMPLE 21MG/DL
MICROALBUMIN-USAMPLE
7.0>
אשמח לקבל תשובה
תודה רבה
נגה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - תקינות בדיקת שתןנגה עדנה חזן05/09/2023
בהמשך לפנייה הקודמת לא ציינתי
שבבדיקת מיקרואלבמין CREAT נרשם שלא ניתן לחישוב. הבדיקה האחרונה היא קטנה מ-7.0* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - האם בדיקת שתן תקינותנגה עדנה חזן05/09/2023
בוקר טוב .
בבדיקת שתן גיל 68 ,האם תוצאה של 21 DL/MG CEEATININE SAMPLE, ותוצאה למיקרואלבומין U SAMPLE <7 תקינות?
תודה רבה ויום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - חולשה כללית אצל אישה בת 74ליאת לביא04/09/2023
אימי בת 74. בשנתיים האחרונות אובחנה עם פרקינסון. עברה לפי מס שנים החלפת מסתם ומעקף. יש לה גם מחלת ריאות שמטופלת ע"י סטרואידים.
כבר מס חודשים מאוד מאוד חלשה ועייפה.
עברה סדרת בדיקות מקיפה כולל בדיקות דם, אקו לב, מיפוי לב, שינו לה מינון של כדורים של הפרקינסון ל 100 מ"ג 3 פעמים ביום במקום 75 מ"ג , קיבלה תוספת של חומצה פולים ו B12 שהיה חסר לה ללא שינוי. איזה עוד בדיקות ניתן לעשות? ממש מתוסכלת ואפילו מעט בדיכאון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - PLT ערך נמוך.............................................דוד דודזון24/08/2023
א.ג.נ
ערך -114. מה המשמעות ?( ב-3.2022 הערך היה 213)
כיצד ניתן לבדוק את הסיבה לכך.?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - תוצאה חיובית בדיקת דםנתי18/08/2023
עשיתי בדיקות דם השבוע וקיבלתי תוצאה חיובית
Hep b core ab
מה אני אמור לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - ברזל גבוה בדם בבדיקת דםאיציק17/08/2023
בן 53, בבדיקת דם שגרתית התברר שרמת הברזל בדם אצלי היא 208 בעוד 175 היא הרף העליון
האם יש מקום לדאגה? לבקש עוד בדיקות? מה אומר המדד הזה בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - אבחון של גסטיריטיס כרוני אוטאימוני לנערה בת 16ארז14/08/2023
אחרי גסטרוסקופיה. שינויים אטרופיים ולימפוציטוזיס ללא HP.
תוצאת APCA 1:80 ואחרי אבחון שלילי של ANA.
מה המשמעות?
מה הדחיפות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - בדיקת שתן רגיל כמו בדיקת שתן לכללית כחלק מבדיקות כלליות שהרופ נותןgila02/06/2022
מה המשמעות של תוצאת בדיקת שתן זו.חשוב לי לדעת אם תקין או לא תקין,שתן לכללית היה תקין וגם בבדיקת כימיה כללית היתה לגמרי תקינה.התוצאה של בדיקת השתן הייתה: מיקרואלבומין בשתן SAMP מתחת לסף הרגישות. קראטנין-בשתן SAMPLE 35.4mg/dL ומיקרואלבומין/קראטנין לא ניתן לחישוב NA. אני בת 77 אישה רזה ,,ומקווה שהתשובה תקינה .מקווה שתענו לי תודה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברור תשובה מתאריך 2.6.22
gila03/06/2022למה אני צריכה לתת פרטים וכתבתי את השאלה ואמרתם שאתם שולחים תשובה לאימייל ואני לא מקבלת שום תשובה ,אם אתם לא פנויים לענות כדאי לציין זאת.תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביקשתי רק לדעת אם התשובה תקינה או לא
gila12/06/2022ביקשתי רק לדעת אם התשובה תקינה או לא תקינה.כתבתי כבר את תשובת השתן מספר פעמיםתודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת דםהדר18/03/2022
שלום,
בת 31 קיבלתי תוצאות בדיקת דם ויצא crp 13.8mg/l ופיברינוגן 603 mg/dl
קראתי שיתכן ומדובר בתהליך דלקתי אך אני לא מרגישה שום כאב.
אני סובלת מחרדות וקראתי שזה עלול לעלות גם במצבים ממאירים. האם הרמה הזו עלולה להצביע על כך?
אודה לתשובה בהקדם,
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך הודעה
הדר18/03/2022* מוסיפה שעשו לי את הבדיקה עקב תחושה של פירפור בלב וקושי בנשימה (שעבר לחלוטין), אני מניקה אולי זה קשור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך לשאלתי הקודמת מצרף קובץ נוסףחיים26/01/2022
זה היה כתוב מתחת לתשובה של הבדיקות אם זה תקין תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
חיים26/01/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסבר על בדיקת דםסנדרה17/11/2021
רציתי לדעת מה אומרת התוצאה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צירוף הבדיקה
סנדרה17/11/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?