תוצאות של ילד בן 15

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות של ילד בן 15
    יפה
    19/09/2011

RBC 4,22 Neutrophil 37.6 Lymphocytes 51.4 Neutrophils 1.81 creatine-kinase 237 Albumin gldl 4.9 האם יש מקור לדאגה לילד בן 15 שסובל לעיתים מחושך בעיניים ומכאבי ראש ,ומעיפות ,למרות שהוא מתאמן בחדר כושר שאני מאוד מודאגת מהמאמץ שהו מפעיל שם, הבן שוקל 47 והגובה שלו הוא 1,67 אשמח אם תפענע לי את מקור הבעיה ושתמצא לי פיתרון לבעיה. נ.ב הילד כעיקרון סובל מאסטמה מגיל חצי שנה.ולוקח משאף " סימביקורט". פעמיים ביום בוקר וערב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות של ילד בן 15

הוספת תגובה

• תוצאות של ילד בן 15 - תגובה

ד''ר אבישי אליס
    24/09/2011

אין בבדיקות הסבר לתלונות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקות של ילד בן 15

מלכה
    26/09/2011

ברור שלא התכוונתי לכול הבעיות . אבל הבדיקות לא נראות הכי טוב .וזה לא יכול להשפיע על העייפות של הילד במיוחד בבוקר ? וזה מה שחשוב לי לעת עתה. תודה על העזרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקות של ילד בן 15 - תגובה

ד''ר אבישי אליס
    27/09/2011

כאמור אין הסבר בתוצאות לתלונות
    מציע בדיקה והערכה עי רופא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו