מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עודף אשלגןלי12/10/2011
שלום.
בבדיקות דם נמצא ערך אשלגן גבוה 7.71 מילימול לליטר (נטווח הנורמלי לפי הטופס מהמעבדה הוא 3.50-5.10).
עד כמה התוצאה היא מדאיגה? ידוע לי שעודף אשלגן הוא מסוכן מאוד, אבל אני מניחה שמדובר בערכים הרבה יותר גבוהים...
האם יש צורך בבדיקות נוספות או מעקב?
האם יתכן קשר קשר למחלות אוטואימיוניות?
המון תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עודף אשלגן - תגובה
חורחה אוליבה14/10/2011תוצאוה לא מקובלת לבן אדם רגיל. האם הדגימה היתה המוליטי?, האם את חולה כליות (דיאליזה) ?
חובה לחזור על הבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרבה תודה!
לי17/10/2011לא כתוב שהדגימה היתה המוליטי.
לא ידוע לי על בעיה בכליות. אבל אני סובלת מתכיפות במתן שתן (אבל אני מניחה שזה קשור בשלפוחית ולא בכליות).
אני סובלת מאנדומטריוזיס, האם יתכן קשר כלשהוא?
מעבר לזה ידוע לי רק על בעיה של עודף קרישה.
לפי המלצתך קבעתי תור לרופא המשפחה על מנת לבקש בדיקה חוזרת (הבדיקה הקודמת נעשתה ע"י רופא פוריות - אני לא בטוחה למה והוא כלל לא התייחס לתוצאה החריגה).
האם יש צורך בבדיקות נוספות?
שוב תודה!
ליאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)