מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת בשתן -- דחוףמירי23/10/2011
הודעות לבדיקת Urine Culture Vitek מתאריך 16/10/2011
Enterococcus faecalis (group D
100,000 CFU/ml
Enterococcus faecalis (group D) - (1)
1 VitekAntibiotics
S Ampicillin
S Ciprofloxacin
S Nitrofurantoin
S Vancomycin
Legend: R=Resistence, I=Intermediate, S=Sensitive, N=Negative, P=Positive
ESBL- Positive מצביע על מנגנון עמידות לאנטיביוטיקות מסוג
?- lactams.
זה תרבית השתן שאלתי היא האם החיידק שנמצא אצלי רגיש למוסקסיויט 500 מ"ל ?
ניתן לי הטיפול למשך 7 ימים
3 כדורים ביום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת לשאלה-תודה
מירי24/10/2011לפניי שאגש היום ליטול כבר את התרופות (דלקת שהנני סובלת ממנה קרוב לחודשיים) אך רק השבוע נמצאה האבחנה של החיידק שציינתי ממקודם.. כמו שציינתי מקודם ניתן לי מוסקוויט 500 3 כדורים למשך 7 ימים
רופא אחר המליץ לי על מקרודנטין 100מ"ג כדור אחד כל יום בערב למשך שלושה חודשים (האם זה לא טיפול ממשוך מדי לאנטיביוטיקה?)
ומה דעתך איזה מהטיפול יעיל יותר?
שוב תודה רבה מראש
ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)