בעיה רצינית בתפקוד בלוטת התריס.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה רצינית בתפקוד בלוטת התריס.
    איגי ניצן
    06/12/2011

ד"ר שלום רב.
    הנני בחורה בת 27, אתמול לפי תוצאות בדיקות הדם הבנתי שה- thc שלי הוא 0.02
    במעבדה נלחצו מאוד ועוד לא יצא לי לפנות לרופא עקב כך, הבנתי שהנורמה היא 0.15 ואצלי מסתבר כמעט ואין תפקוד בבלוטה.
    הנני בחורה רזה. ופתאום בלי סיבה ובלי לשנות את הרגלי האכילה התחלתי להשמין בלי להבין מדוע. אני מאוד פוחדת מהשמנה, מעולם לא הייתי שמנה ואני רגילה לרזון היפה שלי, כמו כן כל הזמן קר לי, יש לי צמרמורות קור נוראיות שמלוות בזיעה קרה תמידית, אני גם מרבה לאחרונה להזיע בכפות הידיים ובגב, דברים שלא היו בעבר.
    אני כל הזמן עייפה וחלשה, והדופק שלי הוא מאוד מאוד חזק לעיתים אני מרגישה שהלב יצא ממקומו או רקותיי יתפוצצו!
    האם כל אלו נובעים מתוצאה זו של הבלוטת תריס??
    האם זהו תת פעילות ומה אני עושה על מנת לשקם עצמי בהקדם?
    לפי איך שזה היה נראה, במעבדה הם היו מאוד מודאגים. האם יש סיבה לדאגה?
    אשמח מאוד לתשובה. תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סליחה התבלבלתי הכוונה הייתה ל tsh

איגי ניצן
    06/12/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה רצינית בתפקוד בלוטת התריס. - תגובה

חורחה אוליבה
    06/12/2011

התוצאה מעיד על פעיךות יתר של הבלוטה. את צריכה לבקר אצל רופא משפחה או אנדוקרינולוג, כדי לברר סיבה של התוצאה והסמפטומים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו