בדיקת דם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת דם
    שלומית
    18/07/2012

התוצאות של הבדיקה האחרונה RENIN ACTIVE 5.25 TRIGLYCERIDES 222.00 URIC ACID 7.24 PTH 69.30 אני חצי שנה אחרי ניתוח של התירואיד מה המשמעות של התוצאות תודה שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת דם

הוספת תגובה

• בדיקת דם - תגובה

יעל אבנון
    18/07/2012

שלום שלומית,

אנא שלחי את הטווחים בדף הבדיקה של renin active ושל PTH.
    טווחים אלו משתנים ממעבדה למעבדה ואני צריכה להתחשב בכך.
    האם את סובלת מבעיית כליות או לחץ דם? מהו הרקע שבגללו עברת ניתוח בבלוטת התריס?

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקות דם

שלומית
    18/07/2012

שלום RENIN ACTIVE בין 1.30 ל3.90 ואצלי 5.25 pth בין 14.40 לבין 63.30 ואצלי 69.30 את הניתוח לתירואיד עברתי ביגלל היפרקלצימיה עם יתר של PTH אני אחרי כריתת רחם ושחלות גידול בצוואר הרחם יש מימצא ב ADRENL כבר 5 שנים יציב בתודה מראש שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקות דם

שלומית
    18/07/2012

רציתי להוסיף לחץ דם גבוהה אני לוקחת פעמים ביום טריטס ויטמין d בי 12 אספרין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקות דם - תגובה

יעל אבנון
    18/07/2012

תודה על האינפורמציה הנוספת.
    התרופה ללחץ דם שאת לוקחת- טריטייס, היא ממשפחת מעכבי ACE אשר עלולה להעלות את רמות הרנין בדם, לכן עלייך לפנות לרופא על מנת להתאים מינון אחר או להחליף תרופה.
    רמת ה- PTH צריכה להימדד יחד עם רמת סידן חופשי בדם- Ionized Calcium, על מנת לאבחן בצורה מדויקת יותר.
    רמת הטריגליצרידים אצלך גבוהה, עלייך להוריד את הרמה ל-100, זאת ע"י שמירה על תזונה דלה בשומנים וסוכרים.
    רמת החומצה האורית גבוהה, אספירין מעלה את רמת החומצה הזו בדם אך יכולות להיות לכך סיבות נוספות ועלי לראות תמונת דם מלאה ולערוך לך אבחון אישי על מנת להבין את הסיבה ולהמליץ על טיפול מתאים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו