שאלה דחופה.. אני בלחץ נוראי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה.. אני בלחץ נוראי
    מילי
    30/07/2012

היי לפני כמה זמן עשיתי בדיקות דם ושתן מקיפות. לפני כמה ימים התקשרה אליי המזכירה של רופאת המשפחה ואמרה לי שאלך לגניקולוג, היא לא נתנה לי שום הפנייה ולא אמרה יותר כלום, רק ללכת לרופא נשים, מה זה יכול להיות? לפני כחצי שנה סבלתי מוירוס הפפילומה ויצאו לי קונדילומות אך הסרתי אותן וזה לא חזר לי, יתכן שהבדיקות הראו את הנגיף? שכן זה בדיקות כלכליות, זה יתכן? תודה מראש אשמח לקבל תשובה, אני אקבע תור לשבוע הבא אבל זה מאוד מלחיץ אותי..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה דחופה.. אני בלחץ נוראי - תגובה

יעל אבנון
    31/07/2012

שלום מילי,

לאחר גילוי וירוס הפפילומה יש לעשות מעקב קבוע אצל רופא נשים ולדעתי זו הסיבה להפניה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

מילי
    31/07/2012

האם בבדיקת דם רגילה יאפשר לראות את ההוירוס? לא צריך לזה בדיקות מיוחדות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

יעל אבנון
    02/08/2012

את הוירוס ניתן לאתר ע"י בדיקת PAP- בדיקת תאים בצוואר הרחם אצל הגניקולוג.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו