שלום ד"ר יעל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום ד"ר יעל
    האחת
    04/09/2012

מה זה בבקשה התשובה שמעבר לטווח ומה הבדיקה הזאת phosphorus

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום ד"ר יעל

הוספת תגובה

• שלום ד"ר יעל - תגובה

יעל אבנון
    05/09/2012

שלום לך,

Phosphorus הוא המינרל זרחן אשר מתקבל מהתזונה ונמצא ברובו בעצמות. רמה גבוהה או נמוכה של זרחן בדם מרמזת על מגוון רחב של בעיות בריאותיות.
    מהי כוונתך בנוגע לתשובה שמעבר לטווח?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זרחן גבוה

האחת
    05/09/2012

הכוונה שלי שזה יצאה התשובה 4.90 יש לי בעיות רפאיות יש לי בעיה בתת פעילות של בלטות התריס עברתי כריתה ומקפלת אנטרוקצין וובעיות חרדה פוסטה תרומטית מילדות שמקפלת גם טיפול למקטל וכדורי הרגעה ובתקופה האחרונה הילדים שלי חלו באפלפסיה 2 מקבלים טיפול והתחיל לי לפני חודש גם פרקוסים תוצאה מחרדה התחלתי לקפל טיפול המחלה של הילדים לא גנטית יצאה תקינה השאלה האמ הבעיה הזאת קשורה לכל המצב מסביב ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זרחן גבוה - תגובה

יעל אבנון
    05/09/2012

ישנן סיבות רבות לרמה גבוהה של זרחן בדם, בהחלט יכול להיות קשר בין מצבך הבריאותי שתיארת לבין רמת הזרחן הגבוהה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו