חולשה ובדיקות דם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חולשה ובדיקות דם
    מורן
    05/09/2012

שלום, בת 30, בריאה בדכ, לא בהריון. עקב חולשה חזקה ועייפות לא מוסברת רופא המשפחה שלח אותי לבדיקות דם כלליות, רציתי לדעת (עד לשבוע הבא שיש לי תור אליו) מה אומרים הערכים הבאים שהם אלו שנראים לי מחוץ לתווך (כל שאר התוצאות היו בסדר):

Estradiol 201.0 pmol/L

ALT(GPT) 41 U/L

Eosinophils 0.29 K/uL

Progesterone 1.3 nmol/L

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חולשה ובדיקות דם

הוספת תגובה

• תוצאה נוספת ששכחתי לציין

מורן
    05/09/2012

HB Surface Ab 112.92 Reactive mIU/mL

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוצאה נוספת ששכחתי לציין - תגובה

חורחה אוליבה
    05/09/2012

שלום, שירי.
    תוצאה של HBs Ab מעיד על זה שאת מחוסנת, ז"א או שקיבלת חיסון או שהית פעם חולה בהפטיטיס B וגופך ייצר נוגדנים.
    יתר התוצאות לא מסבירים את ההייפות.
    יש תוצאות נוספות? Hemoglobin לדוגמה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום דר

מורן
    06/09/2012

כן ' המוגלובין 15.3

כל שאר הבדיקות, כולל הורמונליות מלבד מה שציינתי למעלה הם בתוך התווך. היחידים הנוספים שמחוץ לתווך (שלא ציינתי כי זה סטייה קטנה והרה פעמים אצלי אלו מופיעים מחוץ לתווך) זה:
    WBC 10.15 K/uL
    HGB 15.2 g/dL
    Bilirubin, Total 1.45 mg/dL
    בילוריבין תמיד גבוה אצלי (כנראה גילברט) הפעם דווקא יירד בבדיקה הזו פחות מבדכ.
    ברזל גבוה (לפני חצי שנה הייה מאוד מעל התווך) כרגע הוא בתוך התווך ממש על הקו האחרון הגבוה. כמו שאמרתי חוץ מזה הכל תקין כולל כולסטרול וכל שאר בדיקות צהבת וספירת דם. בי12 בתווך: Vitamin B12 240.0 pg/mL אבל אולי מועט מדיי?

כאבי ראש (בינוניים, באים והולכים לא חריפים) חולשה חזקה ועייפות. מדיי פעם חום נמוך של 7.5
    זה כבר חודשים שיש את התופעות האלו לעיתים רחוקות, אבל בימים האחרונים רצוף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסבר-

מורן
    06/09/2012

חולשה הכוונה שחייבת לשכב הרבה פעמים במהלך היום (כשבדכ אני מלאת מרץ ולא שוכבת במיטה אפילו כשחולה) ושלא יכולה ללכת לעבודה מהחולשה. וישנה טוב בלילה 9 שעות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו