התייעצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות
    מור
    28/10/2012

שלום שמי מור.
    אני בת 40 , לפני שנתיים וחצי ילדתי ומידי כמה חודשים אני עושה בדיקות דם היות ואני צמחונית מגיל צעיר .
    הבדיקות בד"כ יוצאות תקינות .
    השבוע חזרתי על הבדיקות בגלל שאני עייפה לאחרונה . לעיתים חשה שנימול ברגלים וסוג של צלצולים באוזניים ...
    הרופא רשם לי כדור אחד ביום של "פרוגרד פוליק" ושלח אותי לבדיקת המטולוג וגסטרו – התורים רחוקים מאוד ולכן אני פונה להתייעצות אתך . אשמח אם תוכל לחו"ד על התוצאות המצ"ב .
    תודה : )

FERRITIN 4
    IRON 19
    TRANSFERRIN 385
    HB 10.1
    HCT 33.8
    MCH 23.9
    MCHC 29.9
    MCV 79.9
    EOS 7.2
    HYPO 35.5

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות

הוספת תגובה

• התייעצות - תגובה

יעל אבנון
    28/10/2012

שלום מור,

את מסתובבת עם אנמיה משמעותית. רמת הפריטין כמעט אפסית, מה שאומר שכמעט ואין לך מאגרים של ברזל בדם. גם רמת הברזל החופשי נמוכה מאוד.
    בעקבות זאת, רמת ההמוגלובין שלך נמוכה וזה מה שגורם לך למחסור בחמצן ולחולשה. אני ממליצה לך לקחת תוסף של ברזל עדין, בתוספת חומצה פולית וויטמין B12. בדקי האם התוסף שהרופא נתן לך מכיל את שלושת המרכיבים הללו והתחילי טיפול. אני ממליצה לך לקבל הכוונה מקצועית בנוגע לתזונה צמחונית בריאה ולשיפור יכולת הספיגה של מערכת העיכול.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך התייעצות..

מור
    28/10/2012

תודה : )
    האם יש קשר לצילצולים באוזניים ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך התייעצות.. - תגובה

יעל אבנון
    28/10/2012

לצלצולים באוזניים - טינטון, יש סיבות שונות ומגוונות, אנמיה בהחלט נחשבת לאחת הסיבות לטינטון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו