דלקת חיידקית בגרון חוזרת ונשנית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת חיידקית בגרון חוזרת ונשנית
    רובי
    06/03/2008

שלום רב!!!
    שמ רובי בן 32 וליתי לפני 4 חודשים בסנוסיטיס ולקחתי אנטיביוטיקה.החלמתי ומאז עוד פעמיים חזר לי דלקת בגרון,כשהפעם הלפני אחרונה היתה עם שקד מאוד כואב,כשסיימתי שוב לקחת אנטיביוטיקה,לא עברו שבועיים והיום שוב אני עם גרון שורף בצורה נוראית ,חולשות וכאב ראש.הרופא שלי נתן לי אנטיביוטיקה ובדיקות דם עם בדיקת נוגדנים לחידק,ומשטח גרון.שאלה שלי אם אני יכול לאקחת אנטיביוטיקה וזה יעבור לבד,עם מלחמה של הגוף?והאם יש דרך אחרת לטפל בזה ם שלא יחזור ???מה קורה לי ולמה זה ומה אניי לא עושה טוב??האם משטח גרון ביום א אני יכול לכות כדי לגלות איזה חיידק ואז גם אדע אם צריך ת האנטיביוטיקה שרשם לי(phnoxymetylpenicillin 1000mg -לעשרה ימים כדור ביום)
    תודה רבה רבה על כל עזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לרובי

ד''ר אופיר אביזהר
    09/03/2008

השאלה קצת מעבר ליכולת של פורום זה.
    עשה את שהרופא המליץ - או החלט יחד איתו אחרת.
    אם יש חשד לדלקת חיידקית - מקובל לעשות משטח גרון, ולתת אנטיביוטיקה עד קבלת התשובה, ומשם להחליט הלאה. אם התמונה הכללית ממש לא אופיינית לזיהום חיידקי, ואין ממצאים בגרון - ניתן לתת הזדמנות לריוי עצמי.
    יש לזכור שזיהומים סטרפטוקוקליים עשויים להסתבך.
    אם יש זיהומים סטרפטוקוקליים חוזרים יש לחפש סיבה ופתרון.

על קצה המזלג.

ד"ר אופיר אביזהר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו