מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ויטמין b12חוה07/02/2013
שלום יעל,
לפני חודש עשיתי בדיקות דם בגלל חולשה כללית
הברזל והויטמים b12 היה מאד נמוך
למרוך שכבר שנה וחצי אני לוקחת בקביעות
הרופא אמר לי לקחת 6 זריקות של b12
עשיתי שוב בדיקת דם אחרי שגמרתי לקבל את הזריקות
ועלה לי מ 170 ל298 (התווך הוא בין 211-911(
האם זה תקין? או כשלוקחים בזריקות זה אמור להספג יותר?
אני שואלת כי כמה שאני מכירה שקבלו זריקות קפץ להם למאד גבוה בתווך,
יש לי הרגשה שיש לי בעיה בספישה? יכול להיות? או שאני סתם חוששת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטמין b12 - תגובה
יעל אבנון07/02/2013שלום חוה,
בדרך כלל כאשר מקבלים זריקות של ויטמין B12, הרמה בדם עולה בצורה משמעותית. אצלך העליה היא מאוד קטנה ובהחלט מרמזת על בעיה בספיגת הויטמין בגוף. כדאי להתייעץ עם הרופא לגבי התוצאות ולשמוע את דעתו.
על מנת שאוכל לעזור במקרה זה עלי לערוך לך תשאול בריאותי מקיף ולראות תמונת דם שלמה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מטפל סיעודי: איך בוחרים נכון?
איך בוחרים מטפל סיעודי שיתאים ליקרים לנו מכל...כל הטיפים כאן
בחן את עצמך:
האם אתם שמרנים במיטה?
האם אתם שמרנים במיטה?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)