מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דם בשתןאסף24/04/2013
שלום דוקטור,
גיל-40
לפני 3 ימים ביצעתי בדיקת שתן מאחר שחויתי כאב עז במתן שתן ולאחר מתן השתן בבטן התחתונה.הכאב היה בערב למשך 4 פעמים ובבוקר למחרת נעלם הכאב ואז ביצעתי 2 בדיקות שתן זהות.(חוץ מדם בשתן שבראשונה היה 25 ובשניה היה 50.
להלן השניה
PH (U) 7.50 5,00 - 8,00 .(.......*..).
Nitrit (U) NEGATIVE
Ketone (U) NEGATIVE 0,00 - 0,00
Glucose (U) NORMAL 0,00 - 0,00
Urobilinogen (U) NORMAL 0,00 - 1,00
Bilirubin (U) NEGATIVE 0,00 - 1,00
Protein (U) 10.00 mg/dL 0,00 - 30,0 .(..*.......).
Leucocytes (U) NEGATIVE 0,00 - 10,0
Erythrocytes (U) 50.00 cell/µl 0,00 - 10,0 .(..........)*
Urine Remarks לבקתת ןתשל היפוקסורקימ תאצות
דחא הדובע םוי ךות
================
היפוקסורקימ -ןתש
================
Erythrocytes (U)/Field 1.00 Ery/F
Mucous (U) +
===========
היגולוירטקב
===========
Urine Culture (Diaslide) תילילש תיברת
חשוב לציין כי יש לי דלקת ברגל ובמשך 10 ימים אני לוקח ARCOXIA 90
וביום שחויתי את הכאבים התחלתי לקחת OMEPRZOLE 40 MG פעמים ביום-אף אוזן גרון נתנה לי.
באופן כללי אני אדם בריא שרץ בקבוצה בערך 40 קמ בשבוע אך הריצה האחרונה שלי 15 קמ היתה כ 4 ימים לפני המקרה.
האם התוצאות מראות על דם בשתן שכן המיקרוסקופיה מצביעה על 1, האם זה בתחום של בין 1-10 כלומר התחום התקין או שזה ערכים/ יחסים אחרים?
מה עליי לעשות?
בברכה,
אסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דם בשתן - תגובה
יעל אבנון24/04/2013שלום אסף,
עפ"י הבדיקה לא ניראה כי מדובר בדלקת, התרבית שלילית ואין תאי דם לבנים בשתן.
יכול להיות בהחלט שהארקוקסיה משפיעה על נוכחות תאי הדם האדומים בשתן.
מאמץ גופני, גם אם נעשה כמה ימים לפני הבדיקה, יכול לגרום לעליה בתאים האדומים בשתן. אני ממליצה לעשות בדיקה נוספת, כאשר עברו לפחות שבועיים מהפסקת התרופות ולא לעשות פעילות גופנית שבוע לפני הבדיקה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה המהירה
אבי24/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)