בדיקות דם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקות דם
    עדי
    17/03/2008

עשיתי לפני שבועיים בדיקות דם ובבדיקות יצא שרמת ה- SODIUM נמוכה (133.9) , הערכים התקינים הם 136-145. שאר הבדיקות יצאו בסדר.
    אני ישמח לדעת מה זה אומר ואם זה משהו שאני צריכה להמשיך לבדוק אותו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקות דם

הוספת תגובה

• לעדי

ד''ר אופיר אביזהר
    18/03/2008

שלום,
    אם את בריאה, חשה בטוב, לא נוטלת תרופות באופן קבוע - הייתי חוזר על הבדיקה לפני החלטה על בירור נוסף. מירב הסיכויים שבדיקה חוזרת תהיה תקינה.
    בברכה,
    ד"ר אופיר אביזהר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהקשר לתשובה

עדי
    18/03/2008

את הבדיקות דם עשיתי בעקבות סחרחורות שהיו לי. ועשיתי פעמיים את הבדיקות דם בהפרש של שבועיים ובשתי הפעמים יצאה אותה תוצאה. באופן כללי אני בריאה ונוטלת רק תרופות טבעיות כמו B12 , אומגה 3 וויטמין C.
    אשמח לקבל תגובה לגבי זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעדי

ד''ר אופיר אביזהר
    18/03/2008

ומה עם בדיקה מלפני שנתיים למשל?
    על פניו נראה לי שאין מקום לברור נוסף מלבד מעקב, אך את זה כדאי שיגיד הרופא המטפל שמכיר אותך.
    בברכה,
    ד"ר אופיר אביזהר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו