בדחקות דם של כדוריות לבנות גבוה 8

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדחקות דם של כדוריות לבנות גבוה 8
    eti
    16/05/2013

שלום יאני בת 53 סבלתי מדלקת פרקים שגרונית בכפות הרגלים בבדיקת הראה לי בהתחלה על 64 והיום בירידה ל-37 זה בסדר?אבל אני רואה שבבדיקת דם של כדוריות הלבנות מראה לי גבוה 8 כשצריך להיות מ-1עד 6 נדמה לי האם זה מצריך התייעצות של רופא ולמה רק הבדיקה הזאת גבוה אני עדיין לוקחת ארקוקסיה 60 מ"ג וסלזופירין פעמים ביום כדור 1 מרגישה יותר טוב עם הרגליים אבל למה בבדיקה מראה לי שהכדוריות הלבנות גבוה אשמח אם תסבירו לי את הבעיה ומה ניתן לעשות תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם שיעול וקצת נזלת יכולה לשבש

eti
    16/05/2013

המשך למה שרשמתי למעלה בקשר לבדיקה של כדוריות הלבנות שזה מראה גבוה יש לי שיעול תורדני במיוחד שתוקף אותי בשעת צחוק ובכלל בערב וגם נזלת בבוקר במשך היום הכל בסדר האם מערכת החיסונית השתבשה לא סבלתי מנזלת או שיעול לפניי המחלה של דלקת הפרקים היום השיעול מאוד מתריד מה הסיבה לכך אולי עקב זאת הכדוריות הלבנות במצב של עליה תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם שיעול וקצת נזלת יכולה לשבש - תגובה

יעל אבנון
    21/05/2013

שלום אסתי,

כדוריות דם לבנות עולות כאשר יש זיהום או דלקת.
    רמה של 8 לא דורשת ביקור אצל הרופא.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו