מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- WBC - שאלהמיה25/03/2008
שלום רב,
אני סובלת מאנמיה ועושה ספירת דם כללית כל כמה חודשים. לאחרונה התחלתי לשים לב שבכל בדיקה יש לי פחות ופחות כדוריות דם לבנות.לפני כמה חודשים היה לי 7.40, אח"כ 6.82, 5.47 ואתמול 5.29
כל שאר הבדיקות תקינות, חוץ מאנמיה.
אני מאוד מודאגת. זה עדיין בטווח הנורמה, אך מדאיג אותי שכל פעם הערך יורד...
על מה זה יכול להצביע?
תודה מראש, מיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיה
ד''ר אופיר אביזהר26/03/2008אין לי מספיק פרטים, כמו - מה סיבת האנמיה? האם תסיות הדם במספר תקין? מה הדיפרנציאל של הכדוריות הלבנות?
אם הירידה היא בכל שורות הדם - כדאי שהמטולוג יביע דעתו.
בכל מקרה - מעקב רופא/ת המשפחה.
ד"ר אופיר אביזהר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוסיפה
מיה26/03/2008תודה על התגובה
אני סובלת מאנמיה קלה (HB 11.5) (חוסר בברזל) מגיל מאוד צעיר, לוקחת כדורי ברזל (לא קבוע)
ספירת הדפרנציאל תקינה. מספר טסיות דם תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיה
ד''ר אופיר אביזהר26/03/2008שוב שלום,
האנמיה, אם ניתן לקרוא להמוגלובין 11.5 כך, אינה משמעותית, אופיינית לחוסר ברזל של נשים צעירות, ואיני רואה קשר לכדוריות הלבנות.
בהנחה שגם תסיות הדם תקינות, והדיפרנציאל תקין - מעקב בלבד הוא לדעתי האופציה הסבירה. אני לא רואה כרגע בעיה, ואני חושב שאת לא צריכה להיות מודאגת.
אך שוב - ההחלטה היא של הרופא המטפל בך ומכיר אותך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מיה27/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)