מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת פרקים מתמשכתroni5434523/08/2013
אני בן 44, סובל כבר כשנה מדלקת פרקים חריפה.
ההבחנה הראשונית של הראומטולוג היתה שחליתי בדלקת פרקים בגלל חיידק הסטרפטוקוקוס.
במשך חודשים רבים בלעתי אנטיביוטיקה, בהמשך נתנו לי נטיביוטיקה בזריקות וכדורי פרנדיזון.
דלקת הפרקים לא עוברת, אני מוגבל בתנועות שלי, כל הפרקים שלי כואבים, למעט פרקי אצבעות כף היד.
מתחילת המחלה חליתי מספר פעמים בסטרפטוקוקוס וסינוסיטיס ( זה מלווה אותי כבר שנים - במיוחד הסינוסיטיס )
פניתי לרופא אף אוזן גרון, והאחרון המליץ לי לכרות את השקדים.
אני לא יודע מה לעשות, בעבר הייתי מנהל בכיר בעבודתי.
כיום אני לא מסוגל לתפקד, לעבוד, אני עייף מאוד רב הזמן, מבולבל במחשבותיי וכואב לי מאוד.
אני מצרף את בדיקות הדם האחרונות שלי, שעשיתי השבוע.
רופאת המשפחה שלי אמרה שאולי זו לא דלקת פרקים כתוצאה מהסטרפטוקוקוס, אלא שהחיידק רק עזר לה להגיע מוקדם יותר. ואומרת שכדאי לבדוק אולי זו דלקת פרקים כרונית.
יש לי תור לראומטולוג בסוף החודש ורוצה לקבל ממך ייעוץ נוסף.
מה אני צריך לעשות עכשיו?
האם נכון לשלב רפואה משלימה עם טיפול הראומטולוג?
איך פותרים את הבעיה הזו?
אני חייב לחזור לעצמי.
אני מצרף את בדיקת הדם האחרונה שעשיתי לאחרונה ( דף אחד מצורף ודף שני
מיד )
תודה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר והנה הדף השני
roni5434523/08/2013מצורף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוהנה הדף השני - תגובה
יעל אבנון23/08/2013שלום רב,
התמונות שצירפת קטנות ואני לא יכולה לקרוא, נסה לצרף תמונות ברורות יותר וגדולות כדי שהמדדים יהיו קריאים.
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש אפשרות לשלוח קובץ PDF ?
roni5434523/08/2013זה המקסימום שניתן להוציא אחרי המרה של של PDF לקובץ JPG .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
יעל אבנון25/08/2013תוכל לצלם את המסמך בצורה מוגדלת, אולי יעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)