מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בהמשך לIPT ולתוצאות בדיקות הרישהשקד17/09/2013
זה לא מאפשר לי לכתוב תגובה לתגובה ועל כן ההודעה החדשה
Cardiolipin IgG Ab 21.2
Beta 2 Glycoprotein 1 IgG 21.00
הודעות לבדיקת Beta 2 Glycoprotein 1 IgG
ערכייייחוס:
Negative: 5 U/ml - קטן מ
Borderline: 5 - 8 U/ml
מה זה אומר?
ומה בעצם מעידים התוצאות של טסיות דם מתחת ל50 (47) והתוצאות האלו?
מה עשויים** המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך לIPT ולתוצאות בדיקות הרישה - תגובה
יעל אבנון17/09/2013הבדיקות מעידות על כך שיש לך נוגדנים בדם אשר עשויים לגרום לתסמונת APS.
זוהי תסמונת אוטואימונית בה הגוף תוקף את התאים של עצמו.
לעיתים התסמונת מתבטאת בערך נמוך של טסיות בדם.
לגבי אבחון סופי ודרכי טיפול התייעץ עם הרופא.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז בעצם
שקד18/09/2013יש לי עשויה להיות לי גם IPT וגם התסמונת השניה?
התור שלי אצל הרופא עוד דיי הרבה זמן
ולמה למעשה הדברים האלו גורמים?
מה זה בעצם הבעיות בקרישה..?
ועלי להזהר ממשהו מסויים?
האם אני גרמתי לזה- אורח חיים, תזונה מסויימת?
או שזה בא מעצמו (מה שמוזר שלא נולדתי ככה וגילי 24...)
אני הייתי רוצה לדעת אם בצורה טבעית אני יכול לשפר מצב..? תוסף תזונה, פעילות מסויימת?
כמובן הכל נלקח בעירבון מוגבל ולא במקום שיחה ובירור עם הרופא בצורה מעמיקה יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז בעצם - תגובה
יעל אבנון22/09/2013הרופא יאבחן באיזה מן התסמונות מדובר, לא סביר שמדובר בשתיהן.
אלו הן תסמונות אוטואימוניות שלא ניתן להסביר מדוע הן מתחילות בגוף.
שמירה על תזונה ואורח חיים בריא- תמיד מומלץ, אך אני לא מכירה תוסף ספציפי שמתאים למצבים הללו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)