מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תשובה חזרה ליאתליאת28/03/2008
שלום ההמוגלובין שלי 13.20 תשובה שיצאה ו- ferritin שלי 20 רציתי לשאול אם נגיד יש דלקת אז אם לוקחים טיפול זה עובר וזה יכול לחזור או לגרום נזק בגלל דלקת שהיתה ואיך קורה שיש דלקת בתריסריון אני ידע אם יש לי חיידק בקיבה ביום ראשון הקרוב התשובה תגיע מה התסמינים לדלקת מה מרגישים זה כולל צרבות או כאבים אני רוצה לדעת בבקשה ולגבי חוסר ברזל ממה זה נובע האם משהו בגוף משבש את ספיגת הברזל האמת שאחרי הלידה בדרך כלל עושים בדיקת לברזל ולי לא עשו וככה 10 חודשים אם חוסר ברזל בגוף הרבה זמן גורם לנזק אודה לך בתשובה ועוד שאלונת קטנה האם התשובה שקיבלתי 46 ברזל זה נמוך מאד או גבולי תודה ליאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לליאת
ד''ר אופיר אביזהר30/03/2008אין לי הרבה מה להוסיף על מה שכבר כתבתי.
מצב של חוסר קל בברזל שכיח בנשים צעירות בכלל ולאחר לידה בפרט.
החוסר קל, ולא נראה לי על פי הנתונים שנתת שצריך לחפש בעיות נוספות.
אם יש את החיידק תקבלי טיפול. הסימנים שאת מתארת אופיניים לדלקת. לא תמיד מוצאים את החיידק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)