איזה בדיקות לבקש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איזה בדיקות לבקש
    שמוליק כהן
    15/10/2013

יעל שלום,
    רציתי לשאול איזה בדיקות דם לבקש מרופא המשפחה שלי: עברתי לפני שנתיים התקף לב ו-2 צנתורים בגלל חסימת עורק mid lad כמו כן יש לי בעיות עיכול של הרבה שנים, קבלתי אנציפלמד שבד"כ עוזר לי מאד, יש לי תגובות של רגישות למזון שנראות גם בבדיקות דם (נשללו קרוהן וקוליטיס), האם יש בדיקת דם שמאפשרת לדעת את מצב העורקים?האם יש בדיקות דם שמאפשרות לדעת את מצב דרכי העיכול?
    תודה,
    שמוליק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איזה בדיקות לבקש

הוספת תגובה

• איזה בדיקות לבקש - תגובה

יעל אבנון
    15/10/2013

שלום שמוליק,

בבדיקות הדם צריך לבדוק פרופיל שומנים, לוודא שהכולסטרול והטריגליצרידים ברמה תקינה, בנוסף צריך לבדוק את רמת הטסיות- PLT ולראות שזרימת הדם טובה, שהדם אינו סמיך או נוטה לקרישיות יתר. אלו הם המדדים שיכולים לנבא בעיות בעורקים.
    בדיקת קרישה- PT, PTT, INR.
    לגבי בעיות העיכול, כדאי לבצע בדיקת נשיפה לחיידק הליקובקטר פילורי.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

שמוליק כהן
    16/10/2013

יש לי הליקובקטר (כמו לחצי מהאוכלוסיה....אבל האם הוא פעיל?) אבל האם נוכחותו מסבירה או מתיישבת עם העובדה שבנוכחות אנציפלמד העיכול יחסית סביר, כמו כן הכאבים הם בצד ימין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו