מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה , ולמה מחקתם לי את התגובה ?עידן25/11/2013
לפני כמעט שבועיים ביצעתי את הבדיקות הללו :
mycoplasma/ureapl.p
STD(SEX TRA.DIS)PCR
מי שטיפלה בה הייתה עוזרת האחות ולא האחות עצמה , יש לציין שהעוזרת הייתה נראה לי קצת מהוססת כי היא חדשה בקופת חולים .
1. במבחנה לאחר סיום השתן צריך להכניס דוגמית כזאת שתשאב את השתן אליה , אז בטעות נשבר לי החלק השחור במבחנה שאליו צריכים לדחוף את הדוגמית , אז העברתי את השתן למבחנה אחרת ושאבתי משם ולא מילאתי את הדוגמית עד הסוף שלה כי העוזרת של האחות אמרה לי מספיק , יש לי לחשוש שהעברת המבחנה ואי המילוי עד סוף הדוגמית ישפיעו על תוצאות הבדיקה ?
2. את הבדיקות הללו בצעתי בשתן הראשון של הבוקר לאחר שהתאפקתי כחצי שעה מאז שקמתי , זה עלול להשפיע על תוצאות הבדיקות ?
3. למעשה הבדיקה היא אמינה ברמה גבוהה מאוד ? כלומר אני יכול לסמוך על התשובות שיגיעו בעזרת השם ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
יעל אבנון25/11/2013כבר עניתי לך על השאלות הנ"ל בעבר.
אין לך מה לדאוג, חכה לתוצאות הבדיקה וגש לרופא.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכון
עידן25/11/2013הגיעו התוצאות אלו המחלות שרשום לי והכל יצא שלילי :
CHLAMYDIA TRACH-PCR
NEISSERIA GONOR-PCR
M.HOMINIS-PCR
U.UREAL/PARVUM-PCR
M.GENITALIUM-PCR
TRICHOMONAS VAG-PCR
יש לי מספר שאלות שאשמח מאוד לתשובה :
1. רשום לי מתחת לתוצאות בהערה כללית : סבלר מרט איתי , מה זה ? זה שם של האורולוג אולי ?
2. אשמח לשמוע על השמות של המחלות ? חוץ מכלמידיה שעליה שמעתי .
3. כמו כן החלק הכי חשוב , הסיפור שלי החל לפני חודשייםו מספר ימים מצריבה לאחר קיום יחסי מין עם קונדום שנמשכה כשבועיים שהולכת ובאה , ומאז הצריבה עברה לי רק לקרי לילה .
שלשום החלה לי תכיפות למתן שתן , אתמול והיום בנוסף לצורך במתן שתן הרבה פעמים ביום החלה לי תחושה כזאת קצת לא נעימה מתחת לבטן (כנראה איפה שממוקמת שלפוחית השתן) תחושה כזאת מוזרה כאילו אני לא מתרוקן לגמרי למרות שאני מוציא שתן בכל פעם ולא דווקא טיפות בודדות, אלא כמות מכובדת, יש לציין שאני אחד ששותה באופן יחסי כ 1-1.5 ליטר מים ביום ועוד כוס קולה או שניים , משתגע כבר לא יודע מה לעשות ומפחד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכון אחרון , תודה על ההתייחסות 551
עידן25/11/20134. שאלה אחרונה , כמה אמורה לעלות לי בדיקת ה STD PCR שעשיתי ? הבנתי שהיא יקרה והרופא בכלל לא עידכון אותי על זה ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
יעל אבנון26/11/2013לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מחלות_מין' id=link]מחלות מין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
יעל אבנון26/11/2013לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מחלות_מין' id=link]מחלות מין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)