עזרה דחוף...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחוף...
    גלית
    27/11/2013

שלום, אני סובלת מכמה בעיות והעיקרית כעת היא מתחום הראומטולוגיה. כבר כמה שנים שאני סובלת מהתקפיי כאבים שדומים מאוד להתקפים שחוויתי כשהיו לי אבנים בכיס המרה אך באולטרסאונד לא נצפו אבנים .בשנה האחרונה סבלתי גם מחומציות חזקה בקיבה עם צרבות קשות והקאות ולעיתים הקאות ללא התקף צרבת לאחר שתיית מים ותה צמחים. ערכי הgfr בבדיקת דם מראים לפחות שנתיים 60< .ויטמין d- 4..ויטמין b12- 147 כששאלתי את הרופא שלי על כך הוא לא יחס לזה חשיבות. היום הלכתי לרופאת נשים עקב כאבי באגן בגב וצריבה ולחץ בכל האזור ואצירת שתן(חדש) היא לא ראתה בעיה גניקולוגית ושלחה לבדיקת שתן תרבית והאחות ראתה בסטיק חלבון+1 דם וקצת התייבשות. האם תוצאות בדיקת הgfr והממצאים של הסטיק בשתן ואצירת שתן מעידים על איזו בעיה מיידית??? אודה לך על תשובה מהירה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחוף...

הוספת תגובה

• עזרה דחוף... - תגובה

יעל אבנון
    28/11/2013

שלום גלית,

בדיקת GFR צריכה להיות מעל 60, לא הבנתי את התוצאה שרשמת, האם זה מעל או מתחת.
    לגבי ויטמין B12 וויטמין D, רמות מאוד נמוכות, את צריכה לקחת תוספים של שני הויטמינים הללו.
    לגבי הצרבות, כדאי שתעשי בדיקת נשיפה להליקובקטר פילורי.
    לגבי בדיקת השתן, בבדיקת תרבית צריכה להיות תוצאה לגבי סוג החיידק.
    קחי את התוצאה לרופא שהפנה לבדיקה והמשיכי בירור.

בברכת בריאות שלמה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו