מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקות דם - האם יש חשש למשהו סרטני?אלכס06/12/2013
מדובר על קרוב משפחה בן 23, בדר"כ בריא.
אני מצרף את התוצאות שיצאו לא טובות:
Protein Total (B) - 8.4 , כאשר הנורמה היא 6.6 - 8.3
Ca-Calcium (B) - 10.6, כאשר הנורמה היא 8.1 - 10.4
Bilirubin Unconjugated - 1.2, כאשר הנורמה היא 0 - 1.1
Bilirubin Total - 1.5, כאשר הנורמה היא 0.3 - 1.2
Bilirubin Conjugated - 0.3, כאשר הנורמה היא 0 - 0.2
Albumin (B) - 5.5, כאשר הנורמה היא 3.5 - 5.2
Na- Sodium (B) - 135, כאשר הנורמה היא 136 - 146
בדיקות שתן:
היחיד שלא ידעתי אם זה טוב או לא זה:
Ketone (U) - רשום 15, בלי נורמה.
הרופא אמר לו ששני הראשונים קצת מדאיגים (החלבון והסידן), נתן לו בדיקת שתן של 24 שעות, ובדיקות דם שאם אני לא טועה זה בשביל לשלול אונקולוגי.
אני אשמח לקבל פה חוות דעת, האם יש ממה לדאוג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
יעל אבנון07/12/2013שלום אלכס,
לא ניתן לאבחן את המצב על פי בדיקות דם חלקיות ואין לי אפשרות לדעת אם מדובר בתהליך סרטני. בהחלט ניתן לראות חוסר איזון בבדיקות הנ"ל, אשר עשויות להצביע על מגוון מצבים שונים. צריך לשלול רמת סוכר גבוהה בדם, שימוש בתרופות או תוספים למיניהם.
בנוסף צריך לבדוק את פעילות בלוטת התריס ויותרת התריס, תפקודי כבד וכליות.
איסוף שתן אכן יחשוף מידע נוסף.
קטונים בשתן עשויים להצביע על מצוקה של הגוף, אלו הם חומרים הנוצרים כתוצאה מפירוק מהיר של חומצות שומן.
אני ממליצה גם על אולטרה סאונד לבדיקת כבד וכיס מרה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - שאלת המשך
אלכס07/12/2013האם בבלוטת התריס את מתכוונת ל TSH? כי אם כן זה יצא תקין.
עבור כבד אם התכוונת לAST, ALT אז הן יצאו תקינות.
האם לאור הבדיקות האלה יש לך המלצות נוספות או ביטול המלצות כמו האולטרסאונד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
יעל אבנון08/12/2013כן, TSH זו בדיקה לבלוטה ובדקו גם את אנזימי הכבד.
עדיין אני ממליצה לעשות אולטרה סאונד- אך רק במידה והרופא רואה לנכון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)