מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת דם ושתןעידן18/12/2013
ביקשתי מרופאת המשפחה בדיקת דם לאיידס ובדיקת שתן כללית+תרבית .
יש לציין שעברתי בדיקת כבר את בדיקת השתן יחד עם STD PCR אך אני רוצה שוב .
1.לגבי בדיקת שתן כללית+תרבית ... לקחתי מבחנה הביתה , אני בימים שני שלישי רביעי קם ב 7וחצי-8 וחצי , וחמישי עד ראשון קם בסביבות 2-3 בצהרים .
ניתן פשוט לעשות את הבדיקה רגיל בין הימים שני-רביעי ? כי אמרו לי שהשתן חייב להיות בשעות 7-9 בבוקר ויש ימים במשך השבוע שאני קם מאוחר השאלה אם צריך במשך מספר ימים ברציפות לקום בשעות 7-9 בבוקר לפני היום שבו אני עושה את הבדיקה ?
2. שאלה נוספת היא לגבי בדיקת איידס היא בדיקת דם , אני צריך להתכונן אליה משהו מיוחד כמו למשל לצום מספר שעות מסויים ?
3.ולפני כחודש הרופאה אמרה לי שהכניסה את ההפנייה של הבדיקת איידס למחשב ולא הביאה לי דף של ההפנייה ולכן אני לא יכול לדעת עד מתי התוקף של הבדיקה, אני מתכנן לבצע עוד בעוד כשבועיים איך אני ידע שלא עבר תוקפה של ההפנייה ? והאם האחות עצמה לא צריכה בעצם הפנייה על דף ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת דם ושתן - תגובה
יעל אבנון18/12/2013שלום דני,
1. זה לא משנה אם לא היית ער בבקרים שלפני הבדיקה, מה שמשנה הוא שתעשה את הבדיקה בשעות שביקשו ממך.
2. אין צורך בצום לפני בדיקת איידס או בשום הכנה אחרת.
3. האחות לא צריכה את הדף, הבקשה כתובה במחשב, אני לא יכולה לדעת מהו תוקף ההפניה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)