שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    מיילי
    19/12/2013

רציתי לדעת אם רואים בספירת דם אם יש סרטן בגוף , האם הספירה אמורה לצאת לא תקינה או שלא תמיד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

יעל אבנון
    19/12/2013

שלום אור,

לאבחון מצבים סרטניים יש בדיקות דם לסמנים ספציפיים, זה לא משהו שניתן לאבחן בספירת דם. ישנם תאים בספירת הדם הנקראים בזופילים אשר כן עשויים לעלות במצבים סרטניים אך בכל מקרה זוהי לא בדיקה ספציפית.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

מיילי
    19/12/2013

בדקו לי לפני 3 חודשים esr 1 hour ,זה מספיק או שיש עוד בדיקות ???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משהו נוסף

מיילי
    19/12/2013

אני מרגישה לא טוב ב7 חודשים האחרונים , סחרחורות , חולשה , מדי פעם בחילות , ידיים קרות , פרה עילפו ביצעתי MRI , עוד בדיקות וביצעתי כבר כמה בדיקות דם במהלך החודשים האלה , לפחות 3-4 פעמים די מקיפות אני פשוט מפחדת שלא עולים על מה יש לי בזמן הזה , תוכלי לומר לי אילו בדיקות קריטיות צריך לבצע ואדע אם ביצעתי אותן ?? כי אני לא יודעת אם מה שעשיתי מספיק , היה לי בהן : ספירת דם , כימיה בדם, קלציום, כולסטרול ,קריאטינין, uric acid, אלבומין, בילירובין,אנזימי כבד, כליות ,קרישה , esr1hour ( זה היה לפני 3 חודשים) ,מחלת נשיקה גם ,antinuclear ab adults , גם לפני 3 חודשים , מה עוד אני צריכה לבדוק ?? אני מרגישה נורא אני כל הזמן במיטה וחלשה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משהו נוסף - תגובה

יעל אבנון
    19/12/2013

ניראה שעשו לך בדיקות מקיפות.
    אני ממליצה שתמשיכי בירור אצל הרופא.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו