מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהמיילי19/12/2013
רציתי לדעת אם רואים בספירת דם אם יש סרטן בגוף , האם הספירה אמורה לצאת לא תקינה או שלא תמיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
יעל אבנון19/12/2013שלום אור,
לאבחון מצבים סרטניים יש בדיקות דם לסמנים ספציפיים, זה לא משהו שניתן לאבחן בספירת דם. ישנם תאים בספירת הדם הנקראים בזופילים אשר כן עשויים לעלות במצבים סרטניים אך בכל מקרה זוהי לא בדיקה ספציפית.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מיילי19/12/2013בדקו לי לפני 3 חודשים esr 1 hour ,זה מספיק או שיש עוד בדיקות ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשהו נוסף
מיילי19/12/2013אני מרגישה לא טוב ב7 חודשים האחרונים , סחרחורות , חולשה , מדי פעם בחילות , ידיים קרות , פרה עילפו ביצעתי MRI , עוד בדיקות וביצעתי כבר כמה בדיקות דם במהלך החודשים האלה , לפחות 3-4 פעמים די מקיפות אני פשוט מפחדת שלא עולים על מה יש לי בזמן הזה , תוכלי לומר לי אילו בדיקות קריטיות צריך לבצע ואדע אם ביצעתי אותן ?? כי אני לא יודעת אם מה שעשיתי מספיק , היה לי בהן : ספירת דם , כימיה בדם, קלציום, כולסטרול ,קריאטינין, uric acid, אלבומין, בילירובין,אנזימי כבד, כליות ,קרישה , esr1hour ( זה היה לפני 3 חודשים) ,מחלת נשיקה גם ,antinuclear ab adults , גם לפני 3 חודשים , מה עוד אני צריכה לבדוק ?? אני מרגישה נורא אני כל הזמן במיטה וחלשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשהו נוסף - תגובה
יעל אבנון19/12/2013ניראה שעשו לך בדיקות מקיפות.
אני ממליצה שתמשיכי בירור אצל הרופא.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)