בדיקת שתן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת שתן
    אלמוג
    07/01/2014

לפני חודש וחצי עשיתי בדיקת שתן STD PCR.
    אז בטעות נשבר לי החלק השחור במבחנה שאליו צריכים לדחוף את הדוגמית אז אמרתי לעוזרת אחות שהייתה שם והיא העבירה את כל השתן למבחנה חדשה ואז הכניסה את הדוגמית ושאבה את השתן איתה, אני מאוד מוטרד מכך שבכך שכתוצאה משהיא שפכה את השתן למבחנה אחרת המפגש המהיר עם ההאוויר בעצם יכול לשבש את התוצאות של הבדיקה החשובה.
    כמו כן באותו יןם קמתי ולא עשיתי פיפי בכוונה והתאפקתי עד שהגעתי למרפאה ושם עשיתי את הפיפי במבחנה זה בסדר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת שתן

הוספת תגובה

• ושאלה אחרונה

עידן
    08/01/2014

סבלתי מצריבה בשתן לאחר יחסי מין מוגנים למספר ימים ולאחר מכן הצריבה נמשכה לתקופה של כחודש וחצי לעיתים רחוקות במקרים של ההתחלה של השתן ראשון,התחלה של שתן לאחר התאפקות,אוננות ...
    ביצעתי את בדיקת STD PCR לאחר חודש וחצי ומספר ימים וכשעשיתי את הבדיקה אני חושב שהצריבות הפסיקו לי ,השאלה שלי למעשה היא אם תוצאות בדיקת STD PCR שיצאה תקינה אמינה תמיד בכל מצב ?גם אם הפסיקו לי תופעות הצריבה ?

תעני לי בבקשה על 2 השאלות הקודמות ועל השאלה הזאת ואני מפסיק לשגע אותך :)
    באמת תודה על כל העזרה מעריך מאוד !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ושאלה אחרונה

עידן
    08/01/2014

סבלתי מצריבה בשתן לאחר יחסי מין מוגנים למספר ימים ולאחר מכן הצריבה נמשכה לתקופה של כחודש וחצי לעיתים רחוקות במקרים של ההתחלה של השתן ראשון,התחלה של שתן לאחר התאפקות,אוננות ...
    ביצעתי את בדיקת STD PCR לאחר חודש וחצי ומספר ימים וכשעשיתי את הבדיקה אני חושב שהצריבות הפסיקו לי ,השאלה שלי למעשה היא אם תוצאות בדיקת STD PCR שיצאה תקינה אמינה תמיד בכל מצב ?גם אם הפסיקו לי תופעות הצריבה ?

תעני לי בבקשה על 2 השאלות הקודמות ועל השאלה הזאת ואני מפסיק לשגע אותך :)
    באמת תודה על כל העזרה מעריך מאוד !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

יעל אבנון
    08/01/2014

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מחלות_מין' id=link]מחלות מין[/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אך יש בעיה

עידן
    08/01/2014

הבעיה שלא עונים לי שם..
    יש לך תשובה לפחות לחלק הזה "בטעות נשבר לי החלק השחור במבחנה שאליו צריכים לדחוף את הדוגמית אז אמרתי לעוזרת אחות שהייתה שם והיא העבירה את כל השתן למבחנה חדשה ואז הכניסה את הדוגמית ושאבה את השתן איתה, אני מאוד מוטרד מכך שבכך שכתוצאה משהיא שפכה את השתן למבחנה אחרת המפגש המהיר עם ההאוויר בעצם יכול לשבש את התוצאות של הבדיקה החשובה " ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אך יש בעיה - תגובה

יעל אבנון
    08/01/2014

אני לא יודעת, צר לי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו