מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת שתן חריגה !קארין27/02/2014
אפשר בבקשה להסביר לי את משמעות החריגות ? אני אמורה לקבל ב8 לחודש אבל זה לא נראה לי קשור זה עוד הרבה זמן .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
קארין27/02/2014
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
קארין27/02/2014
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
קארין27/02/2014
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
יעל אבנון27/02/2014שלום קארין,
בדיקת השתן תקינה למעט נוכחות של תאי דם אדומים.
זה ממצא די שכיח, יכול להעיד על מצבים שונים- מאמץ פיזי, דלקת קלה בדרכי השתן, שימוש בתרופות ועוד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא מעיד על פגיעה כלייתית ?
קארין27/02/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
יעל אבנון28/02/2014זה יכול להעיד על הרבה מאוד בעיות וזה יכול להיות משהו זמני ופשוט.
המשיכי בירור אצל הרופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
קארין28/02/2014הייתי אצל רופא צבאי שבדק וכן ראה את זה בצורה שונה ואמר לי לחזור על בדיקת שתן , ואם ממשיל הדם לקחת גם איסוף שתן/אולטרסאונד כליות , מנגד הרופאת משפחה הרגילה אומרת שזה לא משמעותי בעיניה ולא מדאיג אבל אני לא מבינה איך זה יכול להיות . 1)האם לחכות ולעשות בדיקת שתן או ישר לבקש אולטרסאונד?? 2)איך אני יכולה לדעת אם יש לי דלקת כליות או אבנים בכליות ? 3) אם אני עושה קודם בדיקת שתן , כמה זמן עדיף לעשות מרגע סיום המחזור ? 4)אם התפקודי כליות וurea bilirubin וכל אלה תקינים זה עדין לא שולל פגיעה או דלקת כלייתית ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
יעל אבנון02/03/2014כדאי לעשות את מה שהרופא הצבאי אמר לעשות.
חזרי על בדיקת השתן ואם יהיה צורך תעשי אולטרסאונד.
זו הדרך לגלות בעיה כלשהי בכליות.
ברגע שהווסת הסתיימה, חכי שבוע ועשי את הבדיקה, ליתר בטחון.
בדיקת דם תקינה בהחלט מהווה סימן טוב אך לא תמיד זה שולל לגמרי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד תוצאה חשובה בבדיקות דם
קארין02/03/2014האם זה ממש נמוך? האם זה יכול להיות הגורם לסחרחורות שיש לי ? או שזה לא קשור? מה עליי לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בנושא המחסור
קארין02/03/2014מה הרמה שאליה אני צריכה להגיע בויטמין , כמה ליטול כדי להגיע וכמה זמן צריך ליטול ? במידה והרמה מתייצבת , כמה נוטלים ביום במצב שזה כבר יציב ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
יעל אבנון03/03/2014ערך תקין של ויטמין D הוא 50 ng/ml.
אני מעדיפה לא לתת המלצות טיפוליות במסגרת הפורום.
את יכולה לקבוע תור לאבחון ויעוץ בקליניקה שלי או להמשיך טיפול אצל הרופא.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש אפשרות ל
קארין03/03/2014לייעוץ מרחוק? תהיה לי בעיה להגיע .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש אפשרות ל - תגובה
יעל אבנון03/03/2014יש גם שירות מרחוק, הפרטים בנוגע לכך ינתנו טלפונית.
מספר הטלפון נמצא בחתימה שלי למטה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)