כולסטרול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כולסטרול
    נועה
    25/05/2014

שלום,
    אימי ב-67 ולאחרונה בבדיקות הדם נמצאו אצלה ערכי כוסטרול גבוה,
    כולסטרול - 243
    טריגלצרידים- 147
    HDL- 64
    LDL- 194
    NON HDL- 179
    אימי לא מעוניינת לקחת כדורים להורדת הכורסטרול ומנסה לאזן אותו רק באמצעות שינוי תזונתי. (מוקפד מאוד!)
    והשאלה שלי היא א. האם באמת יש סיכוי בגיל כזה לאזן את הכולסטרול באמצעות תזונה או שזאת מלחמה חסרת תועלת?
    ושנית האם העובדה שהיא כרגע לא לוקחת את הכדורים מסוכנת עבורה?
    תודה ויום טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כולסטרול

הוספת תגובה

• כולסטרול - תגובה

יעל אבנון
    25/05/2014

שלום נועה,

שאלות מצוינות.
    שינוי תזונתי לרוב לא מספיק לטיפול בכולסטרול גבוה.
    רוב היצור של הכולסטרול נעשה בכבד ורק מעט מושפע מהתזונה.
    לכן, על מנת להוריד את הכולסטרול בצורה טבעית יש לשלב תזונה נכונה עם שימוש בתוספי תזונה או צמחי מרפא שונים ועם פעילות גופנית.
    לשם כך כדאי לפנות לנטורופת מוסמך.
    לא כדאי להישאר עם רמה גבוהה לאורך זמן וללא טיפול אך בהחלט כדאי לנסות דרכים טבעיות לפני שמתחילים שימוש בתרופות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פעילות גופנית מומלצת: שחיה, הליכה

אנונימי
    02/06/2014

מנסיוני האישי פעילות גופנית של שלוש פעמים בשבוע, כל פעם 45 דקות, של או שחיה או הליכה מורידה את ערכי הכולסטרול לנורמה!

זה מה שעזר לי - ללא שינוי בהרגלי תזונה (אני אוכל שפוי, לא בכמויות, לא שומני ובאופן סדיר).

כמובן, כל אחד והנסיבות שלו, אני צעיר מאמך ב15 שנים לערך. רק רופא משפחה המכיר את המטופל יכול להתאים (האימון מחייב מאמץ פיזי; הליכה\שחיה מהירה ולא טיול של שבת אחרי צהרים...).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו