מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כולסטרולנועה25/05/2014
שלום,
אימי ב-67 ולאחרונה בבדיקות הדם נמצאו אצלה ערכי כוסטרול גבוה,
כולסטרול - 243
טריגלצרידים- 147
HDL- 64
LDL- 194
NON HDL- 179
אימי לא מעוניינת לקחת כדורים להורדת הכורסטרול ומנסה לאזן אותו רק באמצעות שינוי תזונתי. (מוקפד מאוד!)
והשאלה שלי היא א. האם באמת יש סיכוי בגיל כזה לאזן את הכולסטרול באמצעות תזונה או שזאת מלחמה חסרת תועלת?
ושנית האם העובדה שהיא כרגע לא לוקחת את הכדורים מסוכנת עבורה?
תודה ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כולסטרול - תגובה
יעל אבנון25/05/2014שלום נועה,
שאלות מצוינות.
שינוי תזונתי לרוב לא מספיק לטיפול בכולסטרול גבוה.
רוב היצור של הכולסטרול נעשה בכבד ורק מעט מושפע מהתזונה.
לכן, על מנת להוריד את הכולסטרול בצורה טבעית יש לשלב תזונה נכונה עם שימוש בתוספי תזונה או צמחי מרפא שונים ועם פעילות גופנית.
לשם כך כדאי לפנות לנטורופת מוסמך.
לא כדאי להישאר עם רמה גבוהה לאורך זמן וללא טיפול אך בהחלט כדאי לנסות דרכים טבעיות לפני שמתחילים שימוש בתרופות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעילות גופנית מומלצת: שחיה, הליכה
אנונימי02/06/2014מנסיוני האישי פעילות גופנית של שלוש פעמים בשבוע, כל פעם 45 דקות, של או שחיה או הליכה מורידה את ערכי הכולסטרול לנורמה!
זה מה שעזר לי - ללא שינוי בהרגלי תזונה (אני אוכל שפוי, לא בכמויות, לא שומני ובאופן סדיר).
כמובן, כל אחד והנסיבות שלו, אני צעיר מאמך ב15 שנים לערך. רק רופא משפחה המכיר את המטופל יכול להתאים (האימון מחייב מאמץ פיזי; הליכה\שחיה מהירה ולא טיול של שבת אחרי צהרים...).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)