מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרפסמישהי23/06/2014
Herpes hsv 2
0.500>
ורשום שלילי
Herpes hsv 1+2
חיובי
1.15
1. זה אומר בוודאות שהדבקתי בוירוס בשלושה חודשים האחרונים? על אף שאין לי שום פצעים על איבר המין? ומעולם לא היה משהו חריג שדומה למה שמתואר באינטרנט
2. האם ההרפס הזה יכול להתפשט למקומות אחרים בגוף? כי יש לי כמו נקודות אדומות כאלה שנוצרות לבד (שמתי לב לזה לאחר תוצאות הבדיקה ביום רביעי שעבר) כל פעם אני מגלה במקום אחר עוד נקודה. בנוסף יש לי בזמני לחץ מעין פריחה באזור הצוואר שנעלמת תוך מספר דקות .... ויש לי כאבי גב תחתון כרוניים לסירוגין כמו מעין שריפה. זה נשמע כמו הרפס זוסטר? ויש קשר בין הרפס זוסטר להרפס סוג 2 או 1?
תודה רבה
המודאגת!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס - תגובה
יעל אבנון23/06/2014שלום רב,
תוצאות הבדיקות לא ברורות.
יש משפחה של נגיפי הרפס, כל סוג של נגיף מביא עימו סימפטומים שונים.
רופא עור ומין יכול לאבחן הרפס גם ללא בדיקות.
הראי לו את הפריחה, אני לא יכולה לדעת האם מדובר בהרפס זוסטר.
המשיכי בירור,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)