מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כדוריות דם לבנותמישהי03/07/2014
מה אומר עלייה מ6 ל9.390 של wbc כדוריות דם לבנות בפרק זמן של 4 חודשים ?
ומה משמעות של כדוריות דם אדומות חורגות מהנורמה 4.85* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדוריות דם לבנות - תגובה
יעל אבנון03/07/2014שלום,
הכדוריות הלבנות עולות ויורדות בדם על פי נוכחות של זיהומים מסוגים שונים, זוהי התנהלות נורמלית בגוף. רמה של 9 בדרך כלל מרמזת על עומס במערכת החיסון, ברגע שהגוף יפתר מהמזהם הרמה תחזור לנורמה.
רמה גבוהה של כדוריות אדומות מרמזת על מצבים בהם יש מחסור בחמצן והגוף מייצר יותר כדוריות כפיצוי על המחסור- נפוץ בקרב מעשנים.
הרמה שציינת תקינה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אבל אני חושדת שיש לי hpv
מישהי03/07/2014בגלל כל מני ממצאים קליניים שאני לא בטוחה לגביהם כמו נקודות אדומות על העור ו2 יבלות קטנות שזיהיתי משהו חדש בימים האחרונים. וכאבי בטן תחתונה שנמשכים הרבה זמן . והרי hpv זה זיהום שלא יוצא מהגוף נכון ?
בכללי אני לא מרגישה חולה חום וכדומה
מדובר בהפרשות מרובות מהנרתיק
אני לא מבקשת אבחנה
אני רק מבקשת לדעת אם יכול להיות שזה קשור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אבל אני חושדת שיש לי hpv - תגובה
יעל אבנון03/07/2014מערכת החיסון יודעת להיפטר לבד בדרך כלל מנגיף הפפילומה.
על מנת לברר אם נדבקת בנגיף את צריכה לעבור בדיקת משטח צוואר הרחם- PAP.
אין שום אפשרות לדעת האם רמת הכדוריות הלבנות הגבוהה קשורה לנגיף הזה.
גשי לגניקולוג להמשך בירור.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)