חריגות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חריגות
    serg
    08/07/2014

שלום רב
    ב2013 ביצעתי בדיקת דם, והיו לי 3 חריגות לא גבוהות
    neutrophils% 34.2
    lymphocytes% 49
    manocytes% 14.8

נאמר לי על ידי הרופא שחריגות אלה נבאו כנראה כתוצאה מוירוס שהיה לי ביום הבדיקה או דלקת וכו..
    לאחרונה חזרתי אחורה במאגר הבדיקות שלי וראיתי שגם 2 בדיקות מ2011 וגם בדיקה מ2010 מראות את 3 החריגות האלה במספרים דומים בסטייה עד 1-2 מהתוצ' שהצגתי כאן.
    כנראה שלא סביר שב4 בדיקות רצופות בפריסה של 3 שנים הייתי חולה ממה זה יכול לנבוע? האם יש מקום לדאגה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חריגות

הוספת תגובה

• חריגות - תגובה

יעל אבנון
    08/07/2014

שלום,

יש אנשים אשר באופן קבוע הלימפוציטים שלהם גבוהים.
    מדובר בנטיה, הסיבה לא תמיד ברורה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ע״י
    08/07/2014

בשנים קודמות לפני 2010 לא הופיע אצלי ממצא זה אגב אני בן 27. האם זה יכול לנבוע מסיבות מדאיגות האם יש סיבה לדאגה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

יעל אבנון
    08/07/2014

אם זה מדאיג אותך, תוכל להמשיך בירור אצל הרופא, אין לי דרך לדעת ללא תשאול מקיף והסתכלות רחבה על בדיקות הדם וההיסטוריה שלך.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו