בדיקת דם - 2 שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת דם - 2 שאלות
    מאור
    08/07/2014

צהריים טובים. לאחר בדיקות דם כלליות התגלתה אצלי איזה שהיא בעיה בכדוריות דם האדומות. הופניתי לעשות בדיקות דם ממוקדות ובנוסף, בדיקת בטן עליונה. היום ביצעתי את לקיחת הדם שממנה נלקחו ממני בערך 8-10 מבחנות וכשכמעט סיימתי עם המבחנות הרגשתי ממש לא טוב וכמעט התעלפתי אצל הרופא. שכבתי על מיטת הטיפולים, נחתי מעט, שתיתי מים והמשכתי בדרכי לאחר זמן מה. האמת שגם כרגע כשעתיים לאחר התקרית אני עדיין מרגיש קצת חולשה למרות שדאגתי להכניס משהו לפה. חשוב לי לציין שבדרך כלל לאחר לקיחת דם, אני מרגיש כמו מן כאבים קטנים באזור הכנסת המחט, והיום זה לא קרה, מה שמדליק לי נורה אדומה נוספת.

1. האם עליי לדאוג ממה שקרה לי אחרי לקיחת הדם?
    2. האם יש סיבה לחשוש עקב חוסר כאבים באזור החדרת המחט (אולי לא הוחדר המחט לווריד שלי)? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת דם - 2 שאלות

הוספת תגובה

• בדיקת דם - 2 שאלות - תגובה

יעל אבנון
    08/07/2014

שלום מאור,

החוויה שלך תקינה, זה קורה להרבה אנשים אחרי לקיחת דם.
    עצם העובדה שלא הרגשת כאב רק מרמזת על כך שהאחות חדרה לוריד בצורה טובה, זה הכל.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו