מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- VITAMIN Dנטלי06/08/2014
שלום רב,
אתמול עשיתי בדיקות דם מקיפות וגיליתי הבוקר שחסר לי ויטמין D (מצ"ב ממצאי הבדיקה). ישר אצתי רצתי לרכוש ויטמין D בקפסולות של 1000 מג' לכדור של חב' 'SUPHERB' (לא מכירה את החברה).
הבחור בבית הטבע אמר שרצוי שאקח בשביל התחלה 2 כדורים ביום למשך חודש לפחות (לתת שוק) ואח"כ לרדת לכדור אחד.
לאחר שאסיים יש אפשרות לרכוש כדורי ויטמין די - 400 מג' ולקחת באופן סדיר למניעת מחסור.
היה לי מחסור גם בשנה שעברה אבל זה הוסדר בעקבות לקיחת כדורים.
הייתכן ויש לי בעיה עם ספיגה בדם או משהו דומה?
אודה מאד לתגובה,
נטלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר VITAMIN D - תגובה
יעל אבנון06/08/2014שלום נטלי,
לרוב האוכלוסיה יש רמות נמוכות של ויטמין D, זה מצב הנובע מחשיפה מועטה לשמש ובגלל בעיות המרה של הויטמין בגוף.
דווקא הרמה אצלך לא מאוד נמוכה יחסית ואין לך מה לדאוג.
הקפידי על ההוראות שקיבלת, הן נכונות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרגעת אותי...... אבל..
נטלי06/08/2014אבל אם אין לי מה לדאוג אז מה זה הנשירה ההיסטרית שיש לי בחודש האחרון???
ביצעתי את כל בדיקות הדם (B12,D,אבץ,בלוטת התריס,ברזל) והכל יצא תקין, למעט ה D (יחסית)..
אני מודה לך יעל :)
נטלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
יעל אבנון07/08/2014נשירת שיער עשויה להתחיל עקב גורמים שונים.
כאשר את אומרת שהבדיקות תקינות, את מתייחסת לטווח של קופות החולים.
זהו טווח סטטיסטי שלא מתעסק בבריאות מיטבית.
גם כאשר הערכים נמצאים בסוגריים, אין זה אומר שהכל תקין.
מעבר לבדיקות שציינת יש עוד הרבה מאוד בדיקות דם, לכל מדד בדם יש ערך אופטימאלי שמייצג בריאות מיטבית וכאשר עושים אבחון צריך להתייחס לכלל המדדים בדם ולטווחים האופטימאליים של כל מדד.
בדרך הזו ניתן לפענח את הסיבות לנשירת שיער ולטפל בהתאם.
תוכלי לקרוא עוד על דרך אבחון זו, חפשי בגוגל "שיטת ביוגנוסטיקה".
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה יעל על ההשקעה שבתגובתך. החכמתי
נטלי07/08/2014בהחלט אחפש..!
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשמחה
יעל אבנון07/08/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)