מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- Wbcדנה21/08/2014
היו לי בחודשים האחרונים כמה מקרים חוזרים של חום ומוגלה בגרון , חוזר והולך חוזר והולך , עכשיו כבר כמעט חודש שאין ממש דלקת אבל ביצעתי ספירת דם כדי לדעת מה קורה וזה מוזר כי שוב עלו לי הכדוריות לבנות ואין לי חום כמו שהיה , אולי 37.0-37.1 , וגם לא כאב גרון , מה יכולה להיות הסיבה ? הרופאת משפחה אומרת לי שזה לא גבוה ושאלתי אותה כמה פעמים אבל היא המשיכה עם אותה תשובה . זה לא נראה לי תקין , אני מצרפת את התוצאות של פריסה של כמה חודשים ,למרות שחסרות בדיקות מהמוקד ומהמיון ששם גם הספירה הייתה חריגה מה יכולה להיות הסיבה לעליה שלהן ? האם זו דלקת כרונית ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד תוצאות מחודש קודם שאולי
דנה21/08/2014יתנו עוד מידע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
יעל אבנון21/08/2014שלום דנה,
כדוריות דם לבנות גבוהות מסמלות בעיקר על זיהום, דלקת או אלרגיה.
לא ניתן לדעת את מקור הזיהום על פי הבדיקות האלו בלבד.
נסי לבדוק שוב בעוד חודש ובמידה והרמה לא יורדת, דרשי בירור נוסף מהרופאה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, יכול להיות שמדובר ב
דנה21/08/2014חיידקים עמידים ? מכיוון שהכדוריות לבנות כבר תקופה עולות ויורדות ועולות מחדש ? איך בודקים דבר כזה ? עשו לי תרבית דם אבל יש עוד בדיקות ? לא נראה לי הגיוני המצב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
יעל אבנון21/08/2014רק הרופאה האישית שלך יכולה להחליט אם יש צורך בבדיקות נוספות, על בסיס תשאול בריאותי שתעשה לך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)