Wbc

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• Wbc
    דנה
    21/08/2014

היו לי בחודשים האחרונים כמה מקרים חוזרים של חום ומוגלה בגרון , חוזר והולך חוזר והולך , עכשיו כבר כמעט חודש שאין ממש דלקת אבל ביצעתי ספירת דם כדי לדעת מה קורה וזה מוזר כי שוב עלו לי הכדוריות לבנות ואין לי חום כמו שהיה , אולי 37.0-37.1 , וגם לא כאב גרון , מה יכולה להיות הסיבה ? הרופאת משפחה אומרת לי שזה לא גבוה ושאלתי אותה כמה פעמים אבל היא המשיכה עם אותה תשובה . זה לא נראה לי תקין , אני מצרפת את התוצאות של פריסה של כמה חודשים ,למרות שחסרות בדיקות מהמוקד ומהמיון ששם גם הספירה הייתה חריגה מה יכולה להיות הסיבה לעליה שלהן ? האם זו דלקת כרונית ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    Wbc

הוספת תגובה

• עוד תוצאות מחודש קודם שאולי

דנה
    21/08/2014

יתנו עוד מידע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

יעל אבנון
    21/08/2014

שלום דנה,

כדוריות דם לבנות גבוהות מסמלות בעיקר על זיהום, דלקת או אלרגיה.
    לא ניתן לדעת את מקור הזיהום על פי הבדיקות האלו בלבד.
    נסי לבדוק שוב בעוד חודש ובמידה והרמה לא יורדת, דרשי בירור נוסף מהרופאה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, יכול להיות שמדובר ב

דנה
    21/08/2014

חיידקים עמידים ? מכיוון שהכדוריות לבנות כבר תקופה עולות ויורדות ועולות מחדש ? איך בודקים דבר כזה ? עשו לי תרבית דם אבל יש עוד בדיקות ? לא נראה לי הגיוני המצב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

יעל אבנון
    21/08/2014

רק הרופאה האישית שלך יכולה להחליט אם יש צורך בבדיקות נוספות, על בסיס תשאול בריאותי שתעשה לך.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו