מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת דםמשה31/08/2014
האם קבלת עירוי ברזל דרך הווריד וכתוצאה מכך עלייה בפריטין יכולה לגרום לירידה בספירת לויקוציטים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת דם - תגובה
יעל אבנון31/08/2014שלום רותי,
לא ידוע לי על קשר כזה אך תוכלי להתייעץ על כך עם הרופא.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת דם
משה31/08/2014לפני חודשיים הלויקוצוטים היו 7.7 ועכשיו ירדו ל-6 במשך החודשיים האלה קיבלתי 4 מנות של ברזל דרך עירוי מהוריד עקב חוסר במחסני ברזל האם הירידה בלויקוציטים בחודשיים צריכה להדאיג אותי וממה לדעתך זה נובע כמוכן אינזימי תפקודי כבד עלו מ 25 ל 35 והפריטין עלה מ 8 ל 126 אנא דעתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת דם - תגובה
יעל אבנון31/08/2014ערך תאים לבנים 6 זה תקין לחלוטין, רמת התאים הלבנים יורדת ועולה באופן טבעי.
הפריטין עלה בצורה יפה לערך תקין עקב מנות הברזל וזה מצוין.
לגבי אנזימי הכבד, יש 3 אנזימים, ערך של 35 בכל אחד מהם נחשב מעט גבוה, תוכלי לברר זאת עם הרופא, אני לא יכולה לדעת מה הסיבה ללא תשאול בריאותי ופענוח של תמונת דם מקיפה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת דם
משה31/08/2014תודה על התשובות המהירות .,קצת נבהלתי מפני שבכל 4 הבדיקות דם בשנתיים האחרונות הלויקוציטים היו יציבים סביב 7.7 אז אני מבינה שאין מה לדאוג. ובקשר לכבד זה alt 33 ast 35 יכול להיות שבגלל הכמות המסיבית של ברזל שמוחדרת בבת אחת לווריד ולגוף יש חריגות בכבד?אולי בגלל פריטין גבוהה? שוב תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת דם - תגובה
יעל אבנון01/09/2014כן, בהחלט יכול להיות שיש עליה באנזימי הכבד בעקבות העליה המהירה בברזל.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)