מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת דםהיבה אבו חוסי24/12/2014
שלום רב,
ברצוני לברר לגבי בדיקת דם:
ערם גלוקוז 6.6 , והטווח 4-6 , על מה זה יכול לרמז?
זה לא a1c.
וכשנויטרופילים% 73, wbc 10.8,אבל crp0.91, האם אפשר להתייחס כאילו קיימת דלקת בגוף?!
אני לא יודעת אם זה קשור אבל אני כעת במחזור החודשי.
תודה מראש
היבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת דם - תגובה
יעל אבנון24/12/2014שלום היבה,
לא ברור לי לגבי הגלוקוז, אלו ערכים שמתאימים למדידית HbA1C.
כאשר הנויטרופילים גבוהים זה לרוב מרמז על זיהום חיידקי, זה לא בהכרח מעלה את ה- CRP בגוף.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלוקוז
היבה אבו חוסי24/12/2014אני מצרפת תמונה של התוצאה, אולי יהיה יותר ברור.
תודה רבה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלוקוז - תגובה
יעל אבנון25/12/2014בהחלט מובן עכשיו, מדובר בשיטת מדידה שונה מהמקובל ברוב המקרים.
הערך 6.6 מקביל לערך של 118 mg/dl וזוהי רמה גבוהה של סוכר.
הערך התקין צריך להיות 80-90 ובשיטת המדידה שביצעו לך 4.5-5.
זה השלב לקבל הנחיות תזונה ואורח חיים נכון על מנת להוריד את רמות הסוכר.
ישנם תוספי תזונה מאוד יעילים לנושא הסוכר הגבוה ולא צריך ליטול תרופות במרבית המקרים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)