עזרה בבקקשההה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקקשההה
    סיגל לוי
    09/01/2015

אני צריכה עזרה,הייתי אמורה לעבור ניתוח אף בעוד שבוע,ועשיתי בדיקות דם ולאחרונה יש לי PTT מוארך...מציינת השנורמה היא 26-39 והיה 45 ואחר חזרתי על זה היה 41 וחזרתי על זה שוב והיה 41 וחזרתי שוב היה 39 ובבדיקה האחרונה שוב היה 42 , והנורמה זה 39 , דחו לי את הניתוח בגלל בעיה זו,מישהו יכול להסביר לי מה זה אומר בבקשה?אני ממש מפחדת.הנורמה זה 39. ואצלי זה 42, זה מסוכן? מישהו יכול להסביר לי מה עלול לקרות לי? אני לא מפסיקה לבכות... מה זה אומר? למה זה ככה? מה ההשלכות של PTT מוארך וממה זה נובע?
    אני לא יוכל להתנתח? דחו לי את הניתוח אבל הניתוח הזה זה החלום שלי! מתי זה יסתדר ומה לעשות שזה יסתדר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקקשההה

הוספת תגובה

• עזרה בבקקשההה - תגובה

יעל אבנון
    11/01/2015

שלום סיגל,

PTT גבוה בדם מצביע על נטיה לדימומים.
    לפני ניתוח בודקים את הערך הזה על מנת להימנע מסיבוכים של דימום יתר בזמן הניתוח. צריך להתייעץ עם הרופא המנתח לגבי הערך שקיבלת ולראות איך מגנים עלייך בזמן הניתוח מפני דימום מוגבר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו