מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקות דםבן28/01/2015
היי, ביצעתי לפני כ3 שבועות בדיקות דם עקב בעיות בקיבה.
מאז אני מרגיש יותר טוב (קיבלתי כדורים ועוד סדרת בדיקות) אך עדיין חושש ממצא מסוים בבדיקות.
הMONOCYTES חזר עם 9.5% שזו חריגה של חצי אחוז. הרופא אמר שאין בעיה ושזה לא מעיד על כלום, אבל אני עדיין חושש כי הבנתי שהכדוריות הלבנות מרמזות לפעמים על סרטן. רציתי לדעת כיצד מזהים חשד לסרטן בבדיקות הדם והאם יש טעם לדאוג.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות דם - תגובה
יעל אבנון29/01/2015שלום בן,
זו לא חריגה משמעותית והרופא שלך צודק.
לא ניתן לאבחן סרטן בבדיקת דם רגילה וכמובן שמונוציטים גבוהים לא מעידים על סרטן.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה יעל, עוד שאלה.
בן30/01/2015תודה רבה לך יעל!
אני יודע שלא ניתן לאבחן סרטן בבדיקת דם שגרתית, אך מה הם הסממנים המעלים חשד?
ומה יכול לגרום לכך שבבדיקות דם לפני שנה המונוציטים שלי היו 4.5% והיום הם פי 2?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
יעל אבנון01/02/2015בשמחה בן,
יש הרבה סוגי סרטן ולכל סוג סרטן יכולים להיות מגוון רחב של סימנים, או גם מקרים שבהם אין שום סימן.
המונוציטים עולים ויורדים על פי מצב מערכת החיסון, כאשר יש מלחמה במזהם כלשהו המונוציטים יעלו וכאשר אין מזהם, הם ירדו.
זו פעילות נורמלית של מערכת החיסון ואין צורך לדאוג בקשר לכך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)