מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם נוחץ כדור להורדת כולסטרולשלומית02/02/2015
בת 66 בריאה עושה ספורט משקל תקין. אין בעיות לחץ דם
כולסטרול טוטל 223.7
טריגילצרידים 94.2
HDL 71
LDL 134
NON 153
GLUCOSE 111.5
A1C 6.2
עשיתי דיאטה הורדתי 3 ק"ג אבל הכולסטרול לא ירד משמעותית
מדי פעם מנסה לקחת כדורים אבל בגלל כאבי שרירים אני לא מתמידה ומפסיקה אחרי שבוע. האם במצב שלי אני חייבת לקחת כדורים. האם מצב הבדיקות הנ"ל מחייבות כדורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם נוחץ כדור להורדת כולסטרול - תגובה
יעל אבנון04/02/2015שלומית שלום,
רמת הכולסטרול אצלך לא מחייבת נטילת כדורים כימיים כלל וכלל.
נטילת תרופות ממשפחת הסטטינים להורדת כולסטרול עלולה לפגוע במערכות רבות בגוף ועדיף להימנע מנטילתן לחלוטין. בעיקר כאשר את מדווחת על כאבי שרירים.
את הכולסטרול ניתן להוריד ע"י איזון מערכות הגוף באופן טבעי וזה אומר התאמה של תזונה נכונה ושימוש מושכל בתוספי תזונה עם הנחיות לפעילות גופנית מתאימה.
רמת הסוכר אצלך גבוהה וגם במקרה הזה טיפול טבעי יכול לעזור בצורה משמעותית.
אני ממליצה לך לפנות לנטורופת מוסמך ולאזן את הגוף באופן טבעי ובכך להרחיק שימוש בתרופות מרשם שגורמות לתופעות לוואי, נזקים לטווח הארוך ותלות לכל החיים.
בהצלחה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)