מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כואב לי בידייםאילת12/03/2015
שלום
אני סובלת כבר תקופה ארוכה מאוד מכאבים במפרקי כפות הידים.
עשיתי בדיקות דם ואלו התוצאות:
ANA MULTIPLEX POSITIVE
ANTI DS DNA 3.00 IU/ML ( 0.00- 5.00) (....*....)
Negative
ANTIRIBOSOMAL P <0.2 ( 0.00- 0.90)
ANTI RNP 0.60 AI ( 0.00- 0.90) (.....*...)
Negative
ANTI RNP-A 0.60 AI ( 0.00- 0.90) (.....*...)
Negative
ANTI SM <0.2 ( 0.00- 0.90)
ANTI SM/RNP <0.2 ( 0.00- 0.90)
ANTI SCL-70 <0.2 ( 0.00- 0.90)
ANTI RNP 68 <0.2 ( 0.00- 0.90)
ANTI RO (SS-A) <0.2 ( 0.00- 0.90)
ANTI LA (SS-B) 2.60 AI ( 0.00- 0.90) (.........)*
Positive
ANTI SS-A 52 <0.2 ( 0.00- 0.90)
ANTI SS-A 60 <0.2 ( 0.00- 0.90)
ANTI CHROMATIN 0.30 AI ( 0.00- 0.90) (..*......)
Negative
ANTI JO-1 <0.2 ( 0.00- 0.90)
ANTI CENTROM .B <0.2 ( 0.00- 0.90)
בשיטה החדשה בודקת את כל 16 הפרמטרים במקביל ANA
האם זה אומר דלקת פרקים??
כרגע לא מקבלת כלום ...
אשמח לתשובה
איילת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כואב לי בידיים - תגובה
יעל אבנון12/03/2015שלום אילת,
הממצאים מראים שקיימת מחלה אוטואימונית, מחלת חיסון עצמי.
הבדיקה הספיציפית יותר- Anti La אשר יצאה חיובית, לרוב מכוונת לאבחנה של מחלת סיוגרן. חלק מהסימפטומים של מחלה זו הם יובש בעיניים ויתכנו גם כאבי פרקים. הבדיקה הנ"ל יכולה לצאת חיובית גם במחלות אוטואימוניות אחרות, לכן כדאי להתייעץ עם הרופא אשר יוכל לאבחן לעומק יותר ולתת טיפול מתאים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמישהו פה יש ניסיון עם כורכום?
אלי16/03/2015בהקשר של טיפול בכאבי פרקים? נדמה לי ששמעתי על זה משהו פעם ורציתי לדעת האם יש לכך בסיס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיסמין, לי יש ניסיון
זיוית18/03/2015קודם כל שתדעי שמעולם לא סבלתי כורכום, אבל לפני כמה חודשים היו לי כאבים נוראיים ואובחנתי עם דלקת מפרקים. וידיד הציע לי לנסות את הכורכום לפני שמתחילה עם התרופות האנטי דלקתיות. גיליתי שלסופהרב יש תוסף תזונה של תמצית כורכום עם פיפרין ועשיתי ניסיון ומה אגיד לך, יש בהחלט שיפור. הכאב נחלש משמעותית וזה לגמרי שיפר לי את איכות החיים. לדעתי שווה לנסות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה
אלי23/03/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)