מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקות דם - האם הרעלת ברזל?הילה15/04/2015
היי עשיתי בדיקות דם בהריון
ואני מודאגת מה iron האם מדובר בהרעלת ברזל?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות דם - תגובה
יעל אבנון16/04/2015שלום הילה,
יכול להיות שאת לוקחת תוסף כלשהו, פרהנטל או תוסף ברזל, אשר מעלה את הברזל בדם. בכל מקרה, ניראה כי הברזל אינו נספג למאגרים והפריטין נמוך ויש לך אנמיה. רמת ויטמין B12 נמוכה מעט (מצב אשר משפיע על האנמיה) וכדאי לקחת תוסף לאחר התייעצות עם הרופא.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שאלה
הילה16/04/2015תודה רבה
אני לוקחת פרנטל , אקטיפרין f , ובי 12
בעצם לא הבנתי הבדיקות תקינות?
האם להפסיק את התוספים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
הילה16/04/2015ומה עליי לעשות בכדי שיספג בעצם?
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
יעל אבנון16/04/2015לעיתים צריך לשקול החלפת התוספים לתוספים יעילים יותר, את זה ניתן לעשות רק ביעוץ אישי בקליניקה. גם את עניין הספיגה ניתן לאבחן ולאחר מכן לטפל, אך זה לא יכול להיעשות במסגרת הפורום. אני ממליצה לפנות לנטורופת מוסמך ולהתייעץ לגבי העניין.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקרה דומה-מצטרפת ושואלת..
אני19/04/2015האם כשציינת שצריך תוספים יעילים יותר זאת אומרת שצריך להחליף את הברזל?
הרופא שלי החליף לי עכשיו לברזל שנקרא פריפול (מאוד המליץ עליו) ואמר שזו תרופה שמונעת אנמיה. האם לזו היתה הכוונה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
יעל אבנון19/04/2015כן, שווה לנסות את התוסף שהוא המליץ עליו ולעשות מעקב.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)