בדיקת דם, צואה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת דם, צואה
    בני
    28/05/2015

בן 20 לפני שנה עשיתי בדיקת דם ונמצא בילירובין גבוה. הרופאה שלחה אותי לעשות אולטראסאונד ונמצא כיס מרה מכווץ וחוץ מזה הכל תקין, לכן הרופאה הניחה שיש לי תסמונת גילברט. מלפני כמה חודשים ועד עכשיו הצואה שלי צהובה עם מין ריר רטיבות כזה. רציתי לשאול אם יש קשר בין צבע הצואה לממצאים בבדיקת הדם והאולטרסאונד? אני גם סובל מטחורים לפעמים ויש לי דימום קל כשאני עושה צרכים אז יכול להיות שהריר בצואה נובע מזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת דם, צואה

הוספת תגובה

• בדיקת דם, צואה - תגובה

יעל אבנון
    28/05/2015

שלום בני,

צואה צהובה עשויה להיגרם עקב מחסור במלחי מרה.
    ריר או צואה שומנית יכולים לנבוע גם מבעיה בכיס המרה, אשר אחראי בין היתר על עיכול שומנים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

בני
    29/05/2015

האם יש צורך לפנות לרופא בגלל זה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת - תגובה

יעל אבנון
    29/05/2015

זה נשמע שהמצב לא תקין לחלוטין וכדאי להתייחס ולטפל, אז בהחלט שווה לגשת לרופא.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו