כללי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כללי
    הילה
    31/05/2015

שלום בת 29 לפני חודש בדיוק עשיתי בדיקת דם עקב חולשה והרגשה כללית רעה מאוד ממושכת(של כמה חודשים) שהייתה בגדול תקינה גם הכימיה וגם המוטולוגיה גם שקיעת דם וגם CPK היו תקינים חוץ מקלציום 10.9 וברזל 30 משום מה הרופאה לא ייחסה לקלציום חשיבות ולגביי הברזל אמרה שזה חסר ללא אנמיה כי ההמוגלובין תקין בגדול אמרה שהכל תקין ואולי זה לחץ נפשי...
    מאז ועד היום החלו לי כאבים בכל הגוף בגדול הרעה במצב האם יש מקום לעשות בדיקת דם חוזרת השאלה היא אם היה לי משהו מסוכן זה היה מראה בבדיקה שעשיתי לפני חודש?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כללי

הוספת תגובה

• כללי - תגובה

יעל אבנון
    31/05/2015

שלום תמר,

במידה ואת מרגישה לא בטוב והבדיקות יוצאות כביכול תקינות- משהו באבחון לוקה בחסר. הסיבה לכך טמונה בטווחים הסטטיסטיים שמצויים בטופס בדיקות הדם, אלו טווחי נורמה שלא קשורים לבריאות מיטבית.
    צריך לדעת לאילו בדיקות דם לשלוח את המטופל ולאחר מכן צריך לדעת לאבחן אותן.
    כיום בקרב רופאי המשפחה הדבר לא נעשה כראוי ולכן הרבה אנשים סובלים מסימפטומים לא מאובחנים ולכן גם לא מטופלים.
    אני ממליצה לגשת לנטורופת טוב אשר מומחה באבחון בדיקות דם.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו